Hatay deprem kabusunu tekrar yaşadı! İki büyük deprem

Deprem etkisini Türkiye dışında da hissettirdi

İki hafta önce olan depremlerden en çok etkilenen illerimizden olan Hatay, iki yeni depremle daha sarsıldı.

Hatay deprem kabusunu tekrar yaşadı! İki büyük deprem. Hatay sallanmaya devam ediyor. İki hafta önce yaşadığımız 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından en çok bina yıkılan illerimizin başında Hatay geliyordu.

Screenshot 126

Merkez üssü Kahramanmaraş olmasına karşın afetten çok ciddi derecede etkilenen Hatay, yıkımı çok ciddi anlamda hissetmişti. Ülke olarak yaralarımızı yeni yeni sarmaya başladığımız şu günlerde, bir deprem haberiyle daha sarsıldık.

Ev fiyatlarındaki yükseliş

Hatay deprem kabusunu tekrar yaşadı! İki büyük deprem

Aslında bölgede irili ufaklı artçı depremler olmaya devam ediyordu. Ancak saat 20.04’te ve bundan tam 3 dakika sonra yani 20.07’de Hatay’ın Defne ilçesinde meydana gelen depremler, ülkemizi bir kez daha sarstı. Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklamaya göre bu depremlerin büyüklüğü, 6,4 ve 5,8 olarak belirlendi. Çevre illerden de hissedilen depremlerin ardından şehirde bir kez daha panik havasının hakim olduğu ifade edildi. Ayrıca bazı binaların çöktüğü ve göçük altında kalanların da olabileceği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Alanya açıklarında deprem meydana geldi

Şu anda Hatay’da yaşayan çoğu ailenin zaten çadır kentlere yerleştiğini biliyoruz. Yani binalarda yaşayanların sayısının çok fazla olmadığını söylemek mümkün. Milletimize bir kez daha geçmiş olsun diyor ve meydana gelen yeni depremlerde can kaybı yaşanmamasını diliyoruz.

Diablo 4 fanları için sevindirici haber!