Alcatel OneTouch Hero 2 Resmi Olarak Tanıtıldı

Alcatel OneTouch Hero 2 Resmi Olarak Tanıtıldı

6 inçlik dokunmatik ekranı ve sekiz çekirdekli üst düzey işlemcisiyle ön plana çıkan Alcatel OneTouch Hero 2, IFA 2014 kapsamında resmi olarak tanıtıldı.

Son derece sıkı bir rekabete sahne olan akıllı telefon pazarında şu ana kadar arka planda kalmaktan kurtulamayan Fransız telefon üreticisi Alcatel, bu durumu değiştireceğini umduğu yeni akıllı telefonu Alcatel OneTouch Hero 2’yi IFA 2014 kapsamında resmi olarak tanıttı. Alcatel’in geçtiğimiz günlerde Berlin’de düzenlenen IFA 2014 kapsamında düzenlediği basın toplantısında görücüye çıkardığı Alcatel OneTouch Hero 2‘den ilk görüntüler de ortaya çıkmaya başladı.

Alcatel-OneTouch-Hero-2 (1)

1080p çözünürlükteki 6 inç TFT LCD dokunmatik ekranıyla phablet alanında önemli bir oyuncu olacak gibi görünen Alcatel OneTouch Hero 2‘nin asıl öne çıkan özelliği ise içerisinde bulunan sekiz çekirdekli MediaTek MT6592 işlemcinin vadettiği yüksek performans. Bu üst düzey işlemciyi 2 GB RAM’le birleştiren OneTouch Hero 2, Alcatel’in akıllı telefon pazarında sağlam bir etki yaratmasını sağlayacak gibi görünüyor.

Alcatel-OneTouch-Hero-2 (2)

İnce yapısı ve metalik gövdesi sayesinde tasarım konusunda da oldukça başarılı olan Alcatel OneTouch Hero 2‘nin donanımsal özellikleri arasında full HD çözünürlükte video kaydedebilen 13.1 megapiksel arka kamera, 16 GB dahili hazıfa, 32 GB’a kadar microSD hafıza kartı desteği ve 3100 mAh batarya yer alıyor. Android 4.4 KitKat işletim sistemiyle Eylül ayı sonunda piyasaya sürülecek olan telefonun Avrupa ülkelerindeki fiyatınının 350 Euro olacağı açıklandı.

Microsoft Çin’de Akıllı Şehirler Kuracak