GTA V Sonunda PC’ye Geliyor!

GTAV

Bir süre önce yeni nesil konsol için duyurulan GTA 5, oyun severler tarafından büyük bir ilgi görmüş, ve oyun inceleme siteleri üzerinden ortalamanın üzerinde bir not alarak kaliteli bir yapım olduğunu kanıtlamıştı.

GTAV

GTA V hakkındaki en büyük şikayet ise PC platformu için çıkmamış olmasıydı. PC kullanıcılarının bu şikayeti artık yerini bekleyişe bırakmış durumda. Yeni gelen bilgilere göre GTA V PC sürümü yolda…

Milyonlarca insanın hayatının en önemli bir parçası olma özelliği taşıyan GTA serisinin son oyunu GTA V, serinin her oyununda olduğu gibi PC sürümü ileri bir tarihe ertelenmişti. PC sürümüne dair forumlarda o kadar çok konu başlığı açıldı, hakkında o kadar çok şey konuşuldu ki, Rockstar Games yanlışlıkla PC sürümünün çıkmayacağına dair bir açıklama yapsa, oyuncu dünyasında bir isyan başlatmış olur. Ancak Amazon Almanya ve Amazon Fransa’da GTA V’in PC için listelenmesi yüreklere su serpti. Amazon Fransa’da, Windows XP işletim sistemi desteği dahi olduğu görülen oyunun liste fiyatı ise 49,99 avro olarak belirlenmiş. Amazon Almanya’da ise yalnızca Windows Vista ve Windows 7 desteği olduğu görülüyor.

GTA V oyun tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.