GTA 5 Kırıldı Mı?

gta54

GTA 5’in Bilgisayar sürümünü; kimin kıracağı merak edilirken dün itibariyle 3DM ekibi tarafından oyunun Crack dosyası yayınlandı.

435 megabayt boyutunda olan GTA 5 PC Crack, şimdilik sadece Windows 7’de “64 Bit’te” çalışıyor. Hatırlayacağınız gibi 3DM kırılması imkânsız denilen FIFA 15’i de geçen aylarda kırmayı başarmıştı.

Pek çok oyun severin yıllardır Bilgisayara gelmesini beklediği oyun GTA V, 14 Nisan itibariyle yayınlandı. Oyunun geliştiricileri her ne kadar oyunun kırılamayacağını iddia etse de daha iki gün geçmeden, oyunun korsan sürümü çoktan yayınlandı bile.

gta5

Rockstar Games, korsanlara yenik düştü. GTA 5 Bilgisayar sürümünün Crack’i; 3DM grubu tarafından yayınlandı. Bilgisayar oyuncularının merakla beklediği GTA 5 geçen zamanlarda Steam üzerinden de indirilmeye sunulmuştu.

Rockstar Games, GTA 5 için; korsan oynamanın mümkün olmayacağı şeklinde bir açıklama yapmıştı. Lakin GTA 5 Bilgisayar, Ön İndirime sunulduktan sonra çeşitli Torrent sitelerine yüklenmeye başlanmıştı.

2013 yılından beri piyasada olan GTA 5’in yeni oyun GTA 6 çıkana kadar popülerliğini kolay kolay kaybetmeyeceği gözüküyor.

Spotify’dan Yeni Hizmet: Müzik Listesi Hedefleme