Gran Turismo 7 tarihin en düşük puanını alan PS oyunu oldu!

i1Kr7CVAqmCUgz

Yarış dünyasının en popüler oyun serilerinden biri olan Gran Turismo’nun son macerası, kullanıcılardan oldukça büyük bir tepki çekti.

Gran Turismo 7 tarihin en düşük puanını alan PS oyunu oldu! Araba yarışı deyince akla ilk gelen isimlerden biridir Gran Turismo serisi. Bugüne kadar çıkarttığı her oyunla çıtayı biraz daha yukarıya taşıdığı da bir gerçek. Serinin yedinci oyunu olan ve yayıncılığını Sony Interactive Entertainment’ın, geliştiriciliğini ise Polyphony Digital’in üstlendiği Gran Turismo 7’de de aslında benzer bir başlangıç yaşanmıştı.

Geçtiğimiz haftalarda satışa sunulan bu yeni oyun, ilk etapta oyunculardan çok olumlu geri bildirimler almış, oyun inceleme sitelerinden de 85 üzeri puanları kapmıştı. Bununla birlikte ne olduysa geçtiğimiz gün oldu.

Server kaynaklı bir problem nedeniyle erişime kapatılan Gran Turismo 7 oyunu, yaklaşık 36 saat boyunca kapalı kaldı ve oyuncular tarafından bu süre boyunca oyuna ulaşılamadı. Tabi oyun yeniden ulaşabilir hale gelince oyuncuların tepkisi de çok sert oldu.

gran turismo

Gran Turismo 7 tarihin en düşük puanını alan PS oyunu oldu!

Ünlü oyun değerlendirme sitelerinden biri olan Metacritic’te oyunu değerlendiren yaklaşık 4.000 kullanıcı, verdikleri olumsuz puanlarla Gran Turismo 7’nin puanını 2,5 puanın bile altına çekti.

Hal böyle olunca da Gran Turismo 7, PlayStation tarihinin en düşük puanlı oyunu olarak adını tarihe yazdırdı. Elbette ilerleyen süreçte bir daha böyle bir durumun yaşanmaması ve bugünlerin unutulmasıyla birlikte, yeni oyuncular oyuna hak ettikleri puanı verecek ve Gran Turismo 7’yi bu kötü unvandan kurtaracaktır. Ancak böylesi başarılı bir yapımın bu hallere düştüğünü görmek, her oyuncuyu üzen bir durum olarak uzun bir süre akıllarda kalacak.

Olimpiyat şampiyonuydu pornocu oldu!