Google’da En Çok Aranan Cihaz iPhone 6

iphone 61

İnternet devi Google tarafından yayınlanan yeni liste, 2014 yılında kullanıcılar tarafından en çok aratılan elektronik cihazın iPhone 6 olduğunu gösterdi.

2014 yılında artık son günlere girilirken yıla damgasını vuran olayları ve kullanıcıları tarafından en çok aratılan isimleri paylaşmaya başlayan internet devi Google, şimdi de 2014 yılı içerisinde en çok aratılan elektronik cihazlar listesini paylaştı. Google tarafından paylaşılan bu listeye göre internet kullanıcıları tarafından en çok aratılan cihaz, Amerikalı teknoloji devi Apple’ın Eylül ayında piyasaya sürdüğü yeni amiral gemisi akıllı telefonu iPhone 6 oldu.

iPhone 6'ya Inanilmaz Test!

Meraklı bir bekleyişin sonunda gün yüzüne çıkan ve uzun süre teknoloji dünyasının gündemini meşgul etmeyi başaran iPhone 6‘yı takip eden cihazlar ise diğer üst düzey akıllı telefonlar oldu. 2014 yılında en çok arananlar listesinin zirvesindeki iPhone 6’yı sırasıyla Samsung Galaxy S5, Nexus 6, Moto G, Samsung Note 4 ve LG G3 takip etti. Microsoft’un geçtiğimiz yılın Kasım ayında piyasaya sürdüğü yeni nesil konsolu Xbox One en çok aranan cihazlar listesinin yedinci sırasında yer alırken, PlayStation 4 listede yer alamadı.

Amerikalı teknoloji devi Apple bu yılın en çok aranan elektronik cihazına sahip olmanın yanı sıra kullanıcıların ilgisini çeken iki farklı cihazın daha sahibi oldu. Firmanın geçtiğimiz aylarda görücüye çıkardığı ilk akıllı saati Apple Watch en çok aranan cihazlar listesinin sekizinci sırasında yer alırken, iPad Air’de onuncu sırada kendisine yer buldu.

Assassin’s Creed Bu Sefer Hangi Ülkede Geçecek