Google Play Store nedir, ne işe yarar? –Rehber-

google play store

Google Play Store uygulamasında ürün indirmeye ve satın almaya başlamak için cihazınıza bir Google Hesabı eklemeniz gerekir.

Hesabınızı ekledikten sonra Google Play’de ürün satın almak için wallet.google.com adresinden hesabınızda oturum açarak Google Cüzdan’ı hesabınıza ekleyin.

Tüm bunlar tamamsa rahat bir şekilde Google Play Store; “Google Uygulama Mağazası”nda yer alan tüm nimetlerinden yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Cihazınızın ana Ayarlar menüsünü açın. “Hesaplar” bölümünün altında + Hesap ekle’ye dokunun. Google, Google’ı seçin. Mevcut hesap seçeneğini; “Varolan bir hesabınızı eklemek istiyorsanız” veya Yeni’yi; “Yeni bir hesap oluşturmak istiyorsanız” belirleyin.

google play store

Google Play Store her geçen gün daha fazla kullanılan Android işletim sistemli cihaz sahiplerinin uğrak noktası haline geldi.

Google Play indir ile birlikte akıllı cep telefonlarına ücretsiz ve ücretli olmak üzere iki farklı türde uygulama indirebiliyorsunuz.

Android işletim sistemli akıllı cep telefonu kullanıcılarının yakından tanıdığı bir isim olarak karşımıza Google Play Store çıkıyor.

mobil zararlı yazılımlar 3 kat arttı, siber casusluk KOBİ’leri vurmaya başladı