Google Pixel fiyatı düştü! İşte yeni fiyatı!

google pixel 1

Google’ın geçtiğimiz sene Ekim ayında satışa sunduğu amiral gemisi modelinin fiyatı düştü. İşte Google Pixel fiyatı ve diğer detaylar.

Googel’ın şu aralar yeni bir Pixel modeli üzerinde çalıştığı zaten bilinen bir gerçek. Hatta dünyaca ünlü yazılım ve teknoloji devinin birden fazla Pixel modeli üzerinde de çalıştığını söyleyebiliriz. Zira en son ortaya çıkan sızıntılarda, 3 farklı kod adı ortaya çıkmıştı. Bu 3 kod adının 3 farklı Pixel modelini temsil ettiği iddia edilmişti. Öyle ya da böyle yeni Pixel modelleri önümüzdeki günlerde duyurulabilir. Bu durumda haliyle Google Pixel fiyatı için indirim anlamına geliyor.

Akıllı telefon pazarının genel ritmi bu şekilde işliyor. Yeni bir model duyurulduğunda ya da satışa sunulduğunda, selefinin fiyatı düşüyor. Son derece sınırlı bir pazar hacmine sahip olan Google Pixel’in fiyatı da geçtiğimiz gün 575 dolara düştü. eBay’de bir kullanıcı, Google Pixel fiyatı için 75 dolarlık indirim yaptı. Normalde 650 dolardan satılan cihaz, şu aralar eBay’de 575 dolardan satılıyor. Satıcı, bu fiyatın sınırlı bir stok için geçerli olduğunu belirtmiş durumda.

google pixel fiyatı

Açıkçası Google Pixel’in özellikleri itibari ile hala pahalı bir cihaz olduğunu söyleyebiliriz. Zira Google Pixel gücünü Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 821 yonga setinden alıyor. Sistemini 4GB RAM ile destekleyen cihazın dahili depolama alanı ise min. 32GB. 12MP’lik ana kameraya 8MP’lik ön kameranın eşlik ettiği Google Pixel, 2770 mAh gücünde ortalama bir bataryadan besleniyor.