Google, Pinterest’e Rakip Çıkardı: Kolleksiyonlar

Google Collections1

Google, Pinteres’te rakip olarak Kolleksiyonlar isimli yeni bir uygulama yayınladı. Pinterest, geçtiğimiz bir iki sene içinde büyük gelişim gösterdi ve umulmayan bir büyüme gösterdi. Kullanıcıların internet üzerinde gördükleri görselleri kendi hesaplarında biriktirmeleri ve kategorilendirip sergilemeleri üzerine kurulu olan Pinterest özellikle moda ve tasarım dünyasında büyük ilgi gördü.

Google-Collections[1]

Google şimdi, Google+ ağı üzerinde benzer bir uygulamayla kullanıcıların karşısında. Kolleksiyonlar (Collections) isimli uygulama sayesinde, kullanıcılar internet üzerinde görüp beğendikleri görselleri, videoları ve diğer içerikleri kategorilendirerek kendi hesapları üzerinden paylaşabilecekler. Dolayısıyla Google’ın Kolleksiyonlar / Collections uygulaması, Pinterest gibi sadece fotoğraflar hakkında değil, internet üzerindeki her şey hakkında bir kolleksiyon hesabı oluşturmaya yardımcı olacak.

Kolleksiyonlar uygulaması bugün itibariyle yayına başlamış bulunuyor ve Google+ hesabınızın uygulamaları arasında, Kolleksiyonlar uygulamasına da ulaşabilirsiniz.

Su altı çekimleri için hazır mısınız?