Google Photos da güncellendi!

googlephotos

Google bugün itibariyle 3 adet yeni özelliğini kullanıcılarına tanıtmış oldu.

Google’ın Photos platformu Google tarafından baştan aşağıya yenilenmiş. Bu yenilenme ile birlikte artık fotoğrafları paylaşmak daha da kolay hâle gelecek.

Fotoğrafları kolay bir şekilde paylaşma ile ilgili olarak uzun zamandan beri sıkıntılar yaşanıyordu. Bunun için yapmamız gerekenler ise şuydu: Akıllı telefonumuzun kişisel ayarlarının paylaşım ayarlarını açık hale getirmek.

Artık bir Chromecast ve bir TV vasıtasıyla telefondan Chromecast’e telefonları direkt aktarabileceğiz böylelikle fotoğraflar da kolay bir şekilde paylaşılmış olacak.

Böylelikle fotoğrafları ufak ekrandan değil daha geniş bir ekrandan seyretmiş olacağız. Google fotoğrafların güvenli bir şekilde paylaşılması ve paylaşılan fotoğrafların başkalarının da görmesini engellemek içinde çalışmalar yapmış.

googlephotos

2.ci özellik ise fotoğrafların kimin çektiği ve çoklu fotoğraf albümü oluşturma özelliği. Fotoğrafı çekenin kimliği, nerede çekildiği, hangi cihazla çekildiği artık uygulama ile görülebilecek.

3. Ve en son özellik ise Etiketleme özelliği. Tıpkı sosyal medya sitelerinden alışkın olduğumuz gibi çektiğimiz fotoğraftaki kişileri dilediğimiz şekilde etiketleyebileceğiz.

Windows 10 Windows 7’nin arasında kaldı!