Google Hakkında Yeni Dedikodular!

Google Hakkinda Yeni Dedikodular

Google’ın haritalar üzerinde oldukça sıkı bir çalışma yürüttüğünü hepimiz biliyoruz. Ancak yeni girişeceği proje ile aklınızı başınızdan alacak.

Evinizdeyken teknoloji devinin sayesinde gitmek istediğiniz yerleri önceden sokak sokak gezmeniz ve dünyanın dört bir yanını görmeniz mümkündü.

Google Hakkinda Yeni Dedikodular!

Sokak sokak gezme hissini kullanıcılarına Haritalar servisi sayesinde ulaştıran Google, bazı şeylerin eksik olduğunu fark etmiş olacak ki, ortaya atılan söylentiler doğruysa bu eksikliğini de giderecek gibi görünüyor.

Birçok kişi teknoloji devinin Haritalar servisini kullanarak görmek istediği her yere ulaşmasını ve sokak sokak gezerek bir nebze de olsa bu duyguyu yaşamalarını sağlıyordu. Her ne kadar 360 derecelik hareket kabiliyeti olsa da, kullanıcıların aklında bazı şeylerin eksik olduğu düşüncesi oluşuyordu.

Kullanıcıların aklını meşgul eden o sorulardan en önemlisine yanıt ise Amplifon isimli firmadan geldi. Amplifon isimli şirket, Sounds of Street View isimli bir test sitesi yaparak, Google’ın dikkatini üzerine çekti. Gitmek ve görmek istediğiniz yerlerin sokak görünümüne 3D sesler ekleyen firma, bu sayede gezdiğiniz yerlerin doğal seslerini sizlere ulaştırmayı amaçlıyor. Son derece etkileyici ve gerçekçi sokak görünümü deneyimi sunan Amplifon firmasının tek amacı ise sizlere orada olduğunuzu hissettirmek. Bu nedenle kurdukları platformu geliştiricilere açık hale getiren firma, geliştiricilerin sokak görünümü özelliğine ses ve video eklemesine imkan tanıyor.

Bu projenin Google’ın dikkatini çektiği, çok yakında Amplifon firmasının da teknoloji devinin bünyesine katılacağı söylentilerde aldı başını gidiyor.

Bir Yasakta Anonymous’a!