Google Floom hizmeti büyüleyici görüntüler oluşturacak: İşte Google tarafından sunulacak yeni hizmet

Google Floom hizmeti

Google Floom hizmeti henüz kimsenin duymadığı hizmetler içerisinde yer alıyor. Dünyanın en büyük teknoloji devleri içerisinde yer alan Google bu hizmeti ile birlikte yeni bir sayfa açıyor.

Önceki içeriklerimizde AR ve VR gibi teknolojilerin yükseldiğini söyledik ve Google Floom hizmeti bunun en bariz örneği. Hem uygulama hem de arayüz kısımlarında Google yeni denemeler yapmaktan hiç çekinmiyor. Şirketin kullanılabilirlik açısından son derece basit uygulamalar getirdiği biliniyor.

Artırılmış gerçeklik desteği olan bir tünel sunabilen Floom hizmeti oldukça büyüleyici görseller ortaya çıkaracak. Geoit şekle sahip olan dünya için böyle bir hizmet birçok kişi heyecanlandırdı bile. Peki Google bununla neyi amaçlıyor?

Google dünyanın diğer tarafını gösterecek

Dünyamızın şekli geoit olmasından dolayı karşı taraf diye bir kavramdan bahsedebiliriz. Sizin şu anda bulunduğunuz bölümün tam karşısında başka bir ülke ve şehir bulunuyor. Google işte tam da böyle bir detay göstermek istiyor. Sizin bulunduğunuz bölümün dünyanın diğer tarafında nereye denk geldiğini.

Bunu sadece konum bilgisi olarak yapmayacak. Aynı zamanda görsel ile gösterecek. Halka şeklinde bir daire karşı tarafta hangi ülke ve şehrin olduğunu görüntü halinde verecek. Aynı zamanda orayı detaylı bir şekilde size sunacak. Google Earth ile birlikte uyumlu bir şekilde çalışacağı ifade ediliyor.

Google otomobil sahiplerine müjdeyi verdi: Herkes kullanabilecek!

Son dönemlerde Google bile artırılmış gerçeklik hizmetlerine ağırlık vermeye çalışıyor. Şirketin uygulama ile sınırlı kalmayacağı tahmin ediliyor. Peki sizce Google tarafından daha başka hangi hizmetler verilebilir.