Giyilebilir Ağrı Kesici Cihazı

quell

Ağrılarını çeşitli ilaçlarla dindirmeye ya da gidermeye çalışanları ilgilendirecek yeni bir haber var. Bu cihazla tüm kronik ağrılarınız son bulacak.
Milyonlarca insan kronik ağrılarının çözümünü arıyor. İlaçlar yeterince fayda etmiyor. Bir süredir bu duruma çözüm arayan uzmanlar yeni bir cihazla mağdur insanların imdadına yetişiyor. Quell adlı cihaz,Amerika Gıda ve İlaç İdaresi FDA’dan onay alarak ilk giyilebilir ağrı kesici ünvanına sahip oldu. Cihaz esnek bir yapıya sahip. Diz altına takılıyor,bu şekilde bir tasarımı mevcut.

Cihaz deriye temas ediyor ve sinirleri uyandırıyor. Kronik ağrılara karşı doğal bir ağrı kesici vazifesi görüyor. Sinirler uyanıyor ve cihaz sayesinde vücutta endojen opioidler salgılanıyor. Böylece kronik ağrılar son buluyor.
Ayrıca Quell Bluetooth aracılığı ile akıllı telefonlarına bağlanıyor.Bu sayede cihazı istediğiniz gibi kişiselleştirebiliyorsunuz.Cihazı uyku esnasında da kullanabiliyorsunuz. Cihazın hedefi 100 bin dolar toplamak. Eğer 199 dolar bağış yaparsanız cihazı Haziran ayında alabilirsiniz.

Xiaomi Mi Note Plus Hakkında İlk Detaylar