Gionee Elife E8 geliyor!

gionee elife 8

Dünyanın en ince cep telefonunu üreten firma yeni modeliyle bakalım neler gerçekleştirmiş.

Gionee’nin yeni model telefonun ismi Gionee Elife E8 ve telefon 8 Ekim’de Hindistan’da ilk olarak satışa sunulacak. Gionee Elife E8’in en öne çıkan özelliği 4K’nın yarısı olan 2K çözünürlük yani bir diğer deyişle QHD; “2560×1440” çözünürlüğü.

Yeni model telefonun satış fiyatı olarak 630 Dolar yaklaşık olarak 1884 TL fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Gionee Elife E8 ile ilgili ilk duyuru bu yılın ilk başlarında Ocak ayında yapılmıştı.

Ama o zamandan beri herhangi bir kesin bilgiye sahip değildik. O dönem telefonla ilgili tek söylenen şey cihazın sadece Çin’de satışa sunulacağıydı.

Yeni model amiral gemisini ilk olarak Hindistan’ın alacağı söylendi. Anlaşılan Çinliler; Hindistanı, cihazlarıyla ele geçirmeye niyetli.

gionee elife 8

Telefonun Çin’deki fiyatı ve Hindistandaki fiyatı arasında herhangi bir fark bulunmuyor. Şu haliyle telefon Hindistan’da satılan en pahalı telefon unvanını alacak.

Telefonun özellikleri ise şunlar: 64 bit destekli sekiz çekirdekli işlemciye sahip MediaTek MT6795 Helio X10 yongaseti. PowerVR G6200 cihazın grafik işlemcisi, 3 GB ana bellek, 6 inçlik ekran, 64 GB dâhili depolama alanı, 24 megapiksel arka, 8 megapiksel ön kamera.

Kamera 4K video çekiyor. Android Lollipop 5.1 işletim sistemi, Amigo 3.1 ara yüzü ve 3500 mAh batarya cihazın diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Media Markt’ta yazıcılara indirim geldi