Gezdim Gördüm Dokundum

Gezdim Gördüm Dokundum manset

Acer, ”A touch more” kampanyasından yola çıkarak bir dokunuşun çok şey değiştirdiğini vurguluyor ve modern çağın kaşiflerinin dokunarak çektikleri fotoğrafları paylaşmaları için Acer Facebook ve Gezimanya sitesi üzerinde bir yarışma organize ediyor.

Gezip görüp dokunduklarınıza dair hikayenizi Acer Facebook sayfasında veya Gezimanya.com’da paylaşın Acer W510 tabletin sahibi siz olun! İsterseniz de hikayeler içinden en güzelini seçmek için oylamaya katılın ve Iconia W4 kazanın!

Acer -1

Acer’ın dokunmatik özellikli Windows 8’li tabletlerinden Acer W510’a veya Iconia W4’e  sahip olmak ister misiniz? Hemen facebook.com/AcerBilgisayar sayfasından veya gezimanya.com’dan  ‘Gezdim Gördüm Dokundum’ yarışmasına katılın, gezip görüp dokunduklarınızı fotoğrafınızla beraber paylaşın! Ya da hikayeleri oylamak için oylamaya katılın, en iyi hikayeyi belirleyen sizin dokunuşuz olsun!  Hikayesi en iyi olmaya hak kazanan gezgin Acer W510’un sahibi olurken,  en iyi hikayeyi seçen Acer kaşifi ise Iconia W4 kazanacak!

acer-iconia-w4

Hikayenizi Mart ayı boyunca paylaşabilirsiniz… Nisan ilk haftasında kazanan gezgin ve kaşifler belli olacak!
Detaylar için: www.facebook.com/AcerBilgisayar

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e Twitter Üzerinden Protesto