Geniş Açılı Selfie Telefonu : Nokia Lumia 735

Lumia 735 gorseli 1

Lumia’nın son yeniliği Lumia 735 daha kolay görüntü çekmeye ve beğenilen her şeyi paylaşmaya olanak tanıyor.

Microsoft yeni telefonu Lumia 735’i, 999 TL tavsiye fiyatıyla Ekim sonunda Türkiye’de piyasaya sundu. Geniş açılı ön kamerası, erişilebilir fiyatı ve ince, cebe sığabilen boyutunun yanı sıra bütünleşik Microsoft servisleriyle de öne çıkan Lumia 735, kullanıcıların kolaylıkla görüntü çekmesine ve beğendikleri her şeyi paylaşmalarına olanak tanıyor.

Lumia_735_gorseli_1

Lumia 735 ince ve etkileyici tarz ile güçlü performansı bütünleştirerek vaat ettiklerinden asla taviz vermeyen bir akıllı telefon deneyimi sunuyor. 4G LTE bağlantısının yanı sıra Windows Phone 8.1 sürümüyle birlikte en üst seviyede kişiselleştirmeye olanak tanıyan telefonun diğer özellikleri şöyle sıralanıyor:  

Lumia_735_gorseli_2

  • Full HD geniş açılı 5MP ön kamera sayesinde eşi benzeri görülmemiş selfie’ler çekmenin yanı sıra Facebook ve Instagram gibi sosyal ağlarda bunları hızlıca ve kolaylıkla paylaşmaya olanak tanıyor.
  • Lumia 735’in ön kamerası 24mm odaklanma mesafesiyle daha geniş kareler çekebiliyor. Böylece fotoğraflarda artık hiç kimse dışarıda veya arkanızdaki inanılmaz manzaralar karenin dışına kalmıyor.
  • Lumia 735’te kullanıma hazır gelen Lumia Selfie aplikasyonuyla benzersiz selfie’ler çekebileceksiniz.
  • Güçlü Qualcomm  Snapdragon  400 işlemci 1.2 GHz hıza sahip 4 çekirdekli CPU ile Windows Phone 8.1’in son sürüm, hızlı ve kesintisiz bir kullanıcı deneyimini destekliyor.
  • Snapdragon 400 işlemci yüzde 100 Qualcomm Incorporated’a ait bir iştirak olan Qualcomm Technologies, Inc. (QTI) tarafından üretildi.
  • Neredeyse 180 derecelik bir görüntüleme açısına sahip olan cihaz sayesinde parlak güneş ışığında bile en sevdiğiniz programları, filmleri veya klipleri 4.7 inç genişliğindeki HD OLED ekranda izleyebileceksiniz.

Lumia_735_gorseli_3

  • Skype ve Microsoft Office gibi Microsoft servisleriyle sorunsuz uyum sağlayan cihaz, ambalajından çıkar çıkmaz Outlook, Word, Excel, OneNote ve PowerPoint gibi uygulamaları kullanmanıza olanak tanıyor.
  • Microsoft OneDrive tarafından sunulan 15GB ücretsiz bulut depolama alanı ile online fotoğraflarınız gibi pek çok içeriğe erişerek onları senkronize edebilir, depolayabilir veya paylaşabilirsiniz.
  • Mix Radio’dan , HERE Haritalara web sayfalarına ve belgelerinize doğrudan başlangıç ekranından canlı kutucuk atayabilir, böylece en sevdiğiniz içeriklere anında ulaşabilirsiniz.
  • Instagram, Vimeo, Uber ve Flipboard gibi uygulamaların yanı sıra cihazlar arasında senkronizasyon sağlayan uygulamalarla telefonu elinize aldığınızda nerede kaldıysanız oradan devam edin.
  • 4.7 inç genişliğindeki ekranda HERE Maps, Drive+ ve Transit gibi uygulamaları takip etmek artık daha kolay.
  • ‘SensorCore’ düşük güçte hareket algılama özelliğiyle hareketi ve lokasyonu algılıyor. Böylece etrafı yeni nesil fitness uygulamalarından Bing Health & Fitness, Fitbit ve Adidas MiCoach gibi uygulamaları kullanmak daha bir keyifli.
  • 2200 mAh batarya sizi uzun süre idare etse de arka kapağa kablosuz şarj imkanı tanıyan kapaklardan takmak size ekstra pil süresi sağlıyor (şarj tablası/yastığı ayrı satılır).

INTERPOL Ülkeleri Uyardı