General Mobile GM 8 ve GM 8 Android GO Edition’ı konuşuyoruz – #MWC2018

go3

Ülkemizde en çok tercih edilen akıllı telefon üreticilerinden olan General Mobile, İspanya’nın Barselona kentinde gerçekleştirilen MWC 2018 etkinliğinde iki yeni ürününü görücüye çıkardı.

Bu ürünlerden ilki, kısa süre önce ülkemizde 999 TL’lik başlangıç fiyatıyla satışa sunulan General Mobile GM 8 idi. GM 8, 5.7 inch değerde ekranı ve iki tarafta da konumlandırılan 13MP değerde kameralarıyla dikkat çekiyor. Ayrıca, Google ile yapılan iş birliği neticesinde Android One programında yer alıyor ve böylece her zaman güncel kullanım deneyimi sunabiliyor.

Firmanın diğer yeni modeli ise, Google Android Go programına mensup Android Go Edition idi. Bu modelin de uygun fiyata yüksek performans sunması hedeflenirken, ilk kez akıllı telefon kullanacak kullanıcılar için ilk tercihlerden bir tanesi olması planlanıyor. GM 8 Android Go Edition’ın mart itibarıyla 799 TL civarı fiyat etiketiyle kullanıcılara sunulması muhtemel.

Unutmadan, General Mobile GM 8’in inceleme yazısı ve videosuna sitemizden de ulaşabilirsiniz.

İyi seyirler.

Ülkemizde en çok tercih edilen akıllı telefon üreticilerinden olan General Mobile, İspanya'nın Barselona kentinde gerçekleştirilen MWC 2018 etkinliğinde iki yeni ürününü görücüye çıkardı.

Western Digital farklı sektörler için SSD modellerini duyurdu