Geek Kız Barbie

hellobarbie

Hayatımızda ki her şey internet üzerinden gerçekleşmeye başladığına göre Barbie’de bu konuda geri kalmak istemedi ve Geek bir kız olma yolunda ilerledi.
Yıllardan beri oyuncak sektöründe, küçük kızların bir numaraları arkadaşı ve oyuncağı olan güzeller güzeli Barbie bebekler artık internet ile çalışacak. Geek kızlar takımına katılan Barbie’ler çağa adım uydurmakta biraz geç kalmış olsalarda artık onlarda bizden.

barbie
Peki bu Barbie bebekler internet üzerinden nasıl çalışacak? Şöyle ki kablosuz bir şekilde bilgisayarınıza bağlanıp internet üzerinden çocuklarla iletişim haline geçeekler. Küçük kızların bebekleri ile muhabbet etmeleri hayal güçlerine bağlıydı. Tabi eskiden. Şimdi ise Barbie canlanacak diyebiliriz. Küçük kızlarla sohbet edece.Konuşma şekli daha önceden seçili bir kaç cümle ile sınırlı değil.Yeni Barbie bebekler gelişmiş bir ses tanıma sistemine sahip olacaklar. Yani böylecek çocuklarla normal bir diyalog kurabilecekler. Ürünün adı ise Hello Barbie. İçerisinde bulunduğumuz yılın ilerleyen zamanlarında piyasaya çıkacak.
Fransa’da bulunan ToyTalk tarafından ses tanıma, algılama ve diyalog zekası teknolojisi geliştirildi ve Hello Barbie ile birleştirildi. Yani böylece yeni Barbie gerçek anlamda çocuklarınızın bir arkadaşı olacak. Çocukların ona ne anlattıklarını dinleyecek, algılayacak ve uygun cümlelerle yanıtlayacak. Üstelik her Barbie sahibiyle farklı diyaloglar içerisinde olacak. Örneğin bir çocuk Barbie bebeğine insanları iyileştirmeyi sevdiğini söylerse Barbie bebek bunu hafızasına kaydedecek. Sonralarında ikisinin arasında büyüyünce ne olmak istediğine dair bir konuşma geçerse Barbie bebek doktor olmasını önerecek.

Oculus Rift İçin Kollar Sıvandı!