Gboard, 500 milyon indirme barajının üstüne çıkmayı başardı

gboardddd

Yakın zamanda Google tarafından yeni özellikler eklenerek Gboard ismiyle Android kullanıcıları için tasarladığı klavye uygulaması 500 milyon indirme sayısını aştı.

Yakın dönemde daha farklı şekilde özellikler eklenerek Google tarafından Android kullanıcıları için kullanıma sunulan uygulama 500 milyon indirme sayısı aşmayı başardı.

Gboard bu sayıyla Google Fotoğraflar, Dropbox, YouTube ve Skype da dahil olmak üzere yarım milyar indirme alanlar kulübünün bir parçası olmayı başardı. Tabi ki şunu belirtmekte fayda var, bu rakama en büyük etki Android tarafında gerçekleşen son güncelleme oldu.

Gboard, 120’den fazla dili desteklemenin yanında, diller arasında anında geçiş yapmanız için çok dilli yazma özelliğinide içinde barındırıyor. Ayrıca, otomatik düzeltme seçeneğinin yanı sıra kişisel sözlük içine manuel şekilde sözcük ekleme araçları mevcut. GIF ve emoji desteği de bulunan uygulamada, bunları daha kolay bulmak için emoji arama özelliğide unutulmamış.

Son olarak uygulama, Glide Typing özelliğini ile parmağınızı harften harfe kaydırarak daha hızlı yazabilmenizi sağlamanın yanında, sesle yazma özelliğinide kullanıcılara sunmayı ihmal etmemiş.

LG Tone Studio ve LG Tone Free ortaya çıktı