Galeri: Lamborghini Aventador Miura Homage!

lamborghini

#İŞBİRLİĞİ

Lamborghini, efsanevi modeli  Miura Homage’in 50.yılını kutlamak için  Aventador Miura Homage’i geliştirdi ve Hong Kong’ta tanıttı.

Lamborghini, Aventador modelinin yeni halkası Miura Homeage’i, Hong Kong ve Çin pazarlarında resmen tanıttı. Miura, İtalyan şirketin ilk üst düzey, ortadan motorlu spor otomobili unvanına sahip. Yani İtalyan üreticisi için fazlasıyla büyük bir öneme sahip.

Aradan 50 yıl geçse de, Miura Homeage, 50 yıl öncesinden izler taşıyor. Bunlar arasında  Rosso Arancio Miura (Üst bölümü kırmızıya çalan bir tuncu, alt bölümü ve jantları sarı), şirketin simgesel renklerinden yeşil (sarıya çaldığı da söylenebilir) ve yıllar önce Countach modelinde de kullanılan Blu Tahiti (görselleri henüz basınla paylaşılmadı) renk seçenekleri yer alıyor. İç tasarımda da nostaljik ögeler kullanılmış.

Bununla birlikte teknik özellikler, son derece doğal olarak öncüsünün fersah fersah ötesinde. 0-100 kilometre hızlanmasını 2.9 saniyede tamamlayan modelin, son sürat değeri 350 kilometre. 8250 devir/dakikada 690 beygir güce ulaşılabilen aracın silindir hacmi 6.5 litre.

Galeri: Lamborghini Aventador Miura Homage

003 aventador miura