Galaxy XCover7 ve Galaxy Tab Active5 güvenlikten ödün vermiyor

XCover7

Samsung, zorlu saha koşullarına uygun olarak tasarlanmış Galaxy XCover7 akıllı telefonunu ve Galaxy Tab Active5 tabletini tanıttı.

Her iki cihaz da 5G bağlantısı, yükseltilmiş mobil işlemci performansı ve artırılmış bellekle gelişmiş mobilite yetenekleri sunuyor.

Tab Active5 ve Xcover7, sahip olduğu kullanıcı tarafından değiştirilebilir pil tasarımı  ve Tab Active5’de de  sunulmaya başlanan  7×24 operasyonlar için Pilsiz Kullanım Modu ile mobil iş sürekliliğini sahada kesintisiz mümkün kılıyor.

Aynı zamanda Xcover7’de yeni ve güçlü bir ana kamerayla, çözünürlüğü artırılmış ekranla geliyor.

XCover7

Üstün dayanıklılık & uzun ömür

Zorlu çalışma koşullarına dayanmak üzere tasarlanan Galaxy XCover7 ve Galaxy Tab Active5, çalışanların akıllı telefonlarını ve tabletlerini endişe duymadan kullanmasına imkan tanıyor.

Her iki cihaz da (Tab Active5 ile verilen S Pen de dahil olmak üzere) suya ve toza dayanıklılık için IP68 derecesine sahip. Cihazlar, şantiye veya perakende depoları gibi zorlu çalışma ortamlarına uygun bir dayanıklılık seviyesi sunuyor.

MIL-STD-810H askeri standardına uygun üretilen Galaxy XCover7, 1.5 metreye kadar yükseklikten düşmelere, Galaxy Tab Active5 ise cihazla verilen koruyucu kılıf kullanıldığında 1.8 metreden düşmelere karşı dayanıklı olacak şekilde tasarlandı.

Galaxy XCover7 ve Galaxy Tab Active5, sırasıyla, dayanıklılığı ve çizilmeye karşı direnci artıran Corning Gorilla® Glass Victus+ ve Corning Gorilla Glass 5 ile donatıldı. Cihazların ekranları, dokunma hassasiyetinin ayarlanmasına olanak tanıyor ve eldiven kullanan çalışanların cihaz kullanımı kolaylaştırıyor.

Ayrıca iki cihaz da yüksek hijyen gerektiren senaryolarda kullanılabilmesini olanacak sağlayacak şekilde dezenfektanlarla kullanılabilmesi için tasarlandı.

Samsung Galaxy’nin bu özelliklerle daha dayanıklı hale gelen cihazları, şiddetli hava koşullarına veya benzer zorluklara dayanacak şekilde üretildi. Bu özelliklerle cihazlar, birçok sektörde ön saf çalışanlar için ideal hale geldi.

XCover7

 

Ofiste, sahada veya ön saflarda çalışmak için tasarlandılar

 Günümüzün giderek dijitalleşen dünyasında şirketler, çalışanlarının bağlantıda ve çevrim içi kalmasına ihtiyaç duyuyor. Galaxy XCover7, hızlı ve güvenilir 5G desteği ve  Wi-Fi 5 özelliğine sahip.Galaxy Tab Active5’te ise 5G’nin yanında Wi-Fi 6 özelliği de sunuluyor.

Bu son teknoloji bağlantı yetenekleri, çalışanların daha verimli ve etkili ortak çalışmalar sürdürmesine olanak tanıyor. Sorunsuz bağlantı özelliklerine ek olarak, Galaxy XCover7 ve Galaxy Tab Active5’in birinci sınıf ekranları, kolay ve rahat kullanım sunuyor.

XCover7‘nin 6.6 inç ekranı, önceki nesillere göre geliştirilen çözünürlüğünün yanı sıra daha geniş ekrana sahip. Tab Active5’in 8.0 inçlik ekranı ise artırılmış ekran parlaklığı sayesinde güneş ışıklarının yoğun olduğu dış mekan koşullarında dahi net görünüyor ve 120Hz’e kadar çıkan yenileme hızıyla daha akıcı bir görüntüleme deneyimi sunuyor.

İnce ve hafif kasalarıyla her iki cihaz da iş yerinde veya hareket halindeyken güçlü kurumsal işleri desteklemek üzere tasarlandı.

Samsung Galaxy’nin dayanıklı cihazları, en zorlu çalışma koşullarında bile çalışanlara ihtiyaç duydukları desteği ve bağlantı özelliklerini sağlayarak iş sürekliliğini garanti ediyor.

Galaxy XCover7 ve Tab Active5 kullanan çalışanlar, sahada veya fabrikada geçirdikleri zorlu günlerde, şarj etme esnasında boşa harcanan zamanı azaltmak ve üretkenliği artırmak için hızlı şarj özelliğinden yararlanabiliyor. Her iki cihaz da değiştirilebilir pillerle donatıldı. Bu özellik, iş yerinde ve dışında aksamaları en aza indiriyor.

Galaxy Tab Active5, Pilsiz Kullanım Modunda pil olmadan da çalışabiliyor. Bu, çalışanların cihazı kiosklarda veya araçlarda kesintisiz olarak kullanmasına ve sıcak ortamlarda cihazlarının pil sağlığını korumasına olanak tanıyor. Galaxy XCover7 ve Tab Active5’te ayrıca POGO şarj ara yüzü de bulunuyor. POGO şarj yuvalarına sahip iş yerleriaynı anda birden fazla cihazın şarj edilmesini sağlayarak şarj süreçlerini kolaylaştırıyor.

Apple Yapay Zeka İçin Vitesi Yükseltti