Galaxy Watch 6 serisi hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor

Google Asistan artık Samsung Galaxy Watch 4'te mevcut

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un uzun süredir üzerinde çalıştığı Galaxy Watch 6 Serisi hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Galaxy Watch 6 serisi hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Kısa bir süre önce Samsung Galaxy Watch 6 serisi hakkında sızıntılar ve söylentiler hız kazanmaya başladı. Yaklaşan giyilebilir cihazlar, markanın Temmuz sonunda gerçekleşecek olan Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Yeni nesil Galaxy Watch 6 ve Watch 6 Classic, sızan görseller ve fiyat bilgileriyle ön planda. Şimdiyse, akıllı saatlerin temel özelliklerinin detayları internet üzerinde ortaya çıkmaya başladı.

Google Asistan artık Samsung Galaxy Watch 4'te mevcut

Bir Twitter duyumcusu, Samsung Galaxy Watch 6 ve 6 Classic ile ilgili daha fazla bilgiyi paylaştı. Bu ayrıntılar, duyum hesabı olarak bilinen Ice Universe tarafından da doğrulandı. Bu duyumlara göre, Samsung Galaxy Watch 6 serisi saatlerin çerçeveleri daha ince olacak ve ekran boyutları önceki modelden daha büyük olacak. Ekran boyutunun yüzde 20 büyüdüğü ve arka kısmının ise yüzde 30 küçüldüğü ifade ediliyor.

Samsung Galaxy Watch 4 ve Watch 4 Classic başka bir ürün yazılımı güncellemesi daha alıyor

Galaxy Watch 6 serisi hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor

Galaxy Watch 6 ve Watch 6 Classic modellerinde, 5nm sürecine dayalı Exynos W930 yonga seti kullanılacağı öne sürülüyor. Her iki modelin de önceki nesil modellere göre yarım GB daha fazla, yani toplamda 2GB RAM ile kutudan çıkması bekleniyor. Akıllı saatlerde 16GB dahili depolama alanı bulunacak.

Samsung Galaxy Watch 4 ve Watch 4 Classic başka bir ürün yazılımı güncellemesi daha alıyor

Pil kapasitesi söz konusu olduğunda, Samsung Galaxy Watch 6‘nın 40 ve 44mm boyut seçeneklerinin sırasıyla 300 ve 425mAh hücre kapasitesine sahip olacağı belirtildi. Bu, Watch 5’in aynı boyuttaki modellerindeki 284 ve 410mAh birimlerine kıyasla bir geliştirme sunuyor. Duyumcu, Galaxy Watch 6 Classic‘in iki farklı boyutunun da standart versiyonla aynı pil kapasitesine sahip olacağını ifade ediyor; temel 43mm seçeneği 300mAh, 47mm versiyonu ise 425mAh hücreye sahip olacak. Bu, geçen yılın Galaxy Watch 5 Pro modelindeki 590mAh pilden daha az. Galaxy Watch 6 serisi hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Tesla otomobil satışları ile rakiplerini kıskandırdı