Galaxy Tab S6 cihazları yeni güncelleme alacak

s5

Samsung şu anda yazılım desteği açısından herhangi bir Android OEM’in önünde. Şirket, Kasım ayından bu yana uygun cihazlar için beta Android 12 tabanlı One UI 4.0 güncellemesini kullanıma sunuyor. Yeni yazılımı alacak en son ürünler Galaxy Tab S6 ve Tab S6 Lite.

Son gelen raporlara göre Samsung, Galaxy Tab S6 ve S6 Lite için Android 12 güncellemesini yayınlamaya başladı. Birincisi Almanya’da, ikincisi Fransa’da alıyor. Daha sonra diğer ülkelerde başlayacak.

Vanilya modeli için güncelleme, ürün yazılımı sürümü T865XXU5DVC3 ve Şubat 2022 güvenlik yamalarıyla birlikte geliyor. Öte yandan, lite modeli, donanım yazılımı sürümü P615XXU4EVC5’i taşıyan Mart 2022 güvenlik yamalarıyla işleniyor.

Galaxy Tab S6

One UI 4.1 çıkmış olsa da , bu tabletler için Android 12 güncellemesi One UI 4.0’ı getiriyor. One UI’nin yeni sürümüne daha sonra erişebilir olacak. Bölge bölge başlayacak güncelleme için kullanıcılar birimlerinin güncellemeyi alıp almadığını kontrol etmek için Ayarlar > Yazılım güncelleme > İndir ve kur’a gidebilir. Bu şekilde güncelleme sağlanabilecek.

Samsung’un önümüzdeki günlerde Galaxy Tab S6 ve Tab S6 Lite için Android 12’nin kullanılabilirliğini daha fazla pazarda genişletilmesi bekleniyor. Bu sayede Samsung kullanıcılarına ne kadar sadık kaldığını ve mevcut cihazlara çok uzun süre üst düzey hizmet verdiğini göstermek istiyor. Tüm bunlar ile beraber şirket bu adımı ile beraber yeni çıkaracağı tabletlere de aynı şekilde uzun süre son güncelleme garantisi sunduğunu göstermek istiyor.

Galaxy M53 5G özellikleri tekrar ortaya çıktı