Galaxy Tab 8’de kullanılacak yonga seti belli oldu

Galaxy Tab 8’de kullanılacak yonga seti

Samsung’un Galaxy Tab 8 modelinde kullanmayı planladığı yonga seti netlik kazandı. İşte konuya ilişkin tüm detaylar.

Galaxy Tab 8’de kullanılacak yonga seti belli oldu. Tablet pazarındaki önemli isimlerden biri olan Samsung model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Güney Koreli üretici önümüzdeki süreçte Tab 8 modelini tanıtacak.

Sektörde Apple tarafından üretilen iPad modellerini saymazsak, Galaxy Tab serisinin en güçlü tablet serisi olduğunu söyleyebiliriz.

Özellikle Android tarafındaki tabletlere baktığımızda genel olarak orta segmente hitap eden yonga setleriyle donatılan tabletlerin hakim olduğu bir pazar görebiliriz.

Galaxy Tab 8’de kullanılacak yonga seti belli oldu

Peki gelelim asıl konuya. Samsung’un önümüzdeki süreçte satışa sunacağı Tab 8 modelinde hangi yonga seti kullanılacak. Genel olarak bu aşamada Samsung’un kendi üretimi olan Exynos 898’i kullanacağını düşünebilirsiniz. Fakat sızdırılan son raporlara bakacak olursak Güney Koreli üretici kendi üretimi yerine Qualcomm üretimi bir yonga kullanmayı planlıyor.

Eğer Güney Kore kaynaklı sızıntılar doğruysa SamsungTab 8 ailesinde Qualcomm imzası taşıyan Snapdragon 898 yongalarını kullanacak.

Bunun haricinde tablette 11500 mAh kapasitesine sahip bir bataryanın kullanılacağı ve bu bataryanın da 45W hızlı şarj teknolojisi ile destekleneceği iddia ediliyor.

Bir başka söylentiye göre de Tab S8 serisi 3 farklı modelde karşımıza çıkacak. 11 inç, 12.4 inç ve 14.6 inçlik üç farklı tabletin geleceği söyleniyor. Bekleyip göreceğiz.

Asus, oyun telefonlarını Qualcomm’un yeni işlemcisi ile güncelliyor işte detaylar