Galaxy S8’den bir rekor daha geldi!

galaxy s8 12

Kısa süre önce Güney Kore’de ön sipariş rekoru kıran Galaxy S8, yeni bir rekora daha imza attı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Samsung’un 21 Nisan’da satışa sunduğu Galaxy S8 firma tarihinin en başarılı amiral gemisi modeli olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Kısa süre önce Güney Kore’de ön sipariş rekoru kıran Galaxy S8, ABD’de de benzer bir başarıya imza attı.

Samsung Amerika’nın başındaki isim olan Tim Baxter tarafından yapılan açıklamada Galaxy S8 ve S8 Plus’ın Amerika’da son derece olumlu karşılandığı ve ikilinin firma tarihinin en çok ön sipariş alan modelleri oldukları belirtildi. S8 ikilisi geçtiğimiz sene satışa sunulan S7 ve S7 Edge’den yüzde 30 daha fazla sipariş almış durumda.

Galaxy S8 ve S8 Plus son derece başarılı bir ön sipariş süreci geçirmiş olsa da Samsung bu rakamları net olarak belirtmekten kaçınıyor. Elbette bu durumun temel sebebi S8 ve S8 Plus ön sipariş rakamlarının Apple’ın iPhone’da elde ettiği satış rakamlarının hala çok gerisinde olması.

Öte yandan Samsung, son zamanlarda gündemi meşgul eden kırmızı ekran hatasıyla ilgili de bir açıklama yaptı. Bu haftanın basit bir yazılım güncellemesiyle düzeltilebileceğini belirten yetkililer, söz konusu güncellemenin önümüzdeki günlerde yayınlanabileceğini söylediler.

Sonuç olarak ve S8 Plus’ın tüm dünyada son derece başarılı bir çizgi yakaladığı aşikar. Bakalım ikili Samsung tarihinin en çok satan amiral gemisi modeli olmayı başarabilecek mi? Bekleyip göreceğiz.