Galaxy S8’de Sorunlar Bitmiyor

galaxy s8 11

Kırmızı ekran sorunu nedeniyle çıkışına gölge düşen Galaxy S8 bir sorunla daha karşı karşıya. Kullanıcılar yeni bir sorundan şikayet ediyor.

Bildiğiniz gibi Galaxy S8’in çıkışı pek de sorunsuz olmadı. Telefon büyük ilgi gördü ama telefonu alan bazı kişiler telefonun sorunlu olduğunu iddia etti. Özellikle kırmızı ekran sorunu birçok kişi tarafından dile getirildi. Samsung dün yayınlamaya başladığı güncellemeyle bu sorunu çözmüş gibi görünüyor. Ancak daha bu sorun yeni giderilmişken yeni bir sorun ortaya çıktı.

Galaxy S8 kullanıcılarından bazıları, telefonun durduk yere kendisini yeniden başlattığını iddia ediyor. İddialara göre telefon bazen iki üç defa sebepsiz yere kapanıp yeniden açılıyor. Kullanıcı forumlarındaki mesajlara bakılırsa bu soruna microSD hafıza kartı neden oluyor. Bazı kullanıcılar hafıza kartını çıkardıktan sonra sorunun ortadan kalktığını söylüyor. Ancak bazı kullanıcılar da hiç microSD kart takmadıkları halde bu sorunlar karşılaştıklarını söylüyor. Gelen ilk yorumlar bu sorunun yazılımsal olduğuna işaret ediyor. Bakalım Samsung bu sorunu da çözebilecek mi?

Moto E4 Plus Görüntüleri Sızdırıldı