Galaxy S8 Dünya ile Aynı Anda Türkiye’de de Tanıtılıyor! Canlı İzle!

galaxy s82

Samsung yeni amiral gemisi Galaxy S8’i birazdan tanıtıyor. New York’ta düzenlenen lansmanla aynı aynı İstanbul’da da lansman gerçekleştiriliyor. Türkiye saati ile 18.00’de başlayacak olan lansmanı buradan izleyebilirsiniz.

Samsung’un uzun zamandır üzerinde çalıştığı amiral gemisi Galaxy S8 bugün tanıtılacak. Note 7 faciasını unutturmayı amaçlayan Güney Koreli teknoloji devi, yeni cihazıyla birlikte pek çok yenilik getiriyor. Tasarım, donanım ve yazılım alanında gelen yenilikler ile birlikte Galaxy S8, 2017 yılının en iyisi olmayı hedefliyor.

Çerçeveleri büyük oranda incelten firma, neredeyse tamamen çerçevesiz bir tasarım ortaya koymuş. İncelen çerçeveler nedeniyle de firmanın alışılmış fiziksel ve kapasitif tuşları yerini sanal tuşlara bıraktı. Yine ön tarafta yer olmadığı için de parmak izi okuyucu telefonun arka kısmına alınmış.

Yazılım ve donanım alanında da pek çok farklı yenilikle gelecek olan telefonun, Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 835 işlemcisiyle gelmesi bekleniyor. İddialara göre cihaz, bazı ülkelerde de Samsung’un kendi işlemcisi ile satışa çıkacak.

Türkiye saati ile 18.00’de başlayacak olan lansmanın merkezi New York olacak. Ancak İstanbul’un da dahil olduğu dünyanın çeşitli kentlerinde aynı anda lansmanlar düzenlenecek. UniQ İstanbul’da düzenlenecek olan Türkiye lansmanında telefonun tanıtımının ardından deneyim alanı ve defile ile konser olacak. Etkinlik günün son saatlerine kadar devam edecek.

Lansmanı buraya tıklayarak canlı olarak izleyebilirsiniz. 

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S8 lansmanını yerinden takip ederek detayları sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

NASA multimedya arşivini kullanıma sundu