Galaxy S7’den yeni test sonuçları geldi!

samsung galaxy s7 kasasi magnezyum

Samsung’un beklenen yeni amiral gemisi Galaxy S7’den yeni test sonuçları geldi. Weibo isimli sosyal ağda ortaya çıkan yeni test sonuçları oldukça yüksek bir performansın habercisi. Galaxy S7’nin tek çekirdek ve çoklu çekirdek performansına ait detaylar haberimizde.

samsung-galaxy-s7-kasasi-magnezyum

2016’nın ilk çeyreğine damgasını vuracak telefonu şimdiden biliyoruz. Samsung’un sıradaki amiral gemisi Galaxy S7, hazırlık sürecinde. Snapdragon 820 mi yoksa Exynos 8890 (M1) işlemciden mi güç alacağı henüz belli değil. Ancak Weibo isimli sosyal ağda telefonun yeni bir performans testi paylaşıldı. Paylaşılan ekran görüntüsünde karakterler Çince olsa da cihazın aldığı puanı görmek çok zor değil.

Samsung Galaxy S7 hakkında çok sayıda söylenti var. Bazı kaynaklar cihazın Snapdragon 820 kullanacağını söylerken, bazı kaynaklar ise M1 olarak bilinen Exynos 8890 işlemciden bahsediyor. Yayınlanan yeni bilgiler, Exynos 8890 kullanan versiyondan geldi.

Samsung Galaxy S7, 2.3 GHz hıza sahip işlemcisiyle tek çekirdekte 2294, çoklu çekirdekte ise 6908 puan almayı başardı. Bu rakamlar oldukça şaşırtıcı çünkü Apple tarafında iPhone 6s’e baktığımızda fark ortaya çıkıyor.

iPhone 6s modeli tek çekirdekte 2292 puan alırken çoklu çekirdekte ise 4293 puan almıştı.

Görünüşe göre Galaxy S7 modeli tek çekirdekte iPhone 6s ile benzer bir performans sergileyecek. Ancak çoklu çekirdekte piyasanın en hızlı telefonu olacak gibi duruyor. Şimdiye kadar 7000 sınırına bu kadar yaklaşan başka bir model olmamıştı.

10 çekirdekli işlemci Helio X20 kullanacak 5 yeni telefon!