Galaxy S7 yavaş çekim video örneği yayınlandı!

galaxy s7 kamerasi

Samsung Galaxy S7 yavaş çekim video örneği ile karşımızda. Henüz satışa çıkmayan telefonun kamera yeteneklerine bakıyoruz.

YouTube’da ortaya çıkan bir video Galaxy S7 yavaş çekim video yeteneklerini gözler önüne seriyor. Görüntünün Galaxy S7 Edge modeline ait olduğu yazılmış ancak Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge aynı kamerayı kullandığı için bu görüntüyü her iki telefon için de değerlendirebiliriz.

Bir Reddit kullanıcısı tarafından paylaşılan video önem arz ediyor çünkü henüz Samsung Galaxy S7 veya Galaxy S7 Edge modelleri satışa çıkmadı. Önümüzdeki ay satışa çıkacak olan modeller, kamera konusunda Samsung’un en yeni teknolojisine sahip.

12 MP çözünürlüğe sahip olan kamera yeni Dual Pixel teknolojisiyle geliyor. Bu teknoloji daha büyük pikseller anlamına geliyor. Galaxy S6 kamerasına göre piksellerin %56 daha büyük olduğu bilgisi paylaşılıyor. Ayrıca görüntüyü algılama konusunda insan gözünden ilham alındığı da belirtilmiş. Kamera f/1.7 diyafram açıklığına sahip.

Galaxy S7 yavaş çekim video yeteneği konusunda 720p çözünürlükte 240 kare/saniye oranında bir çözüm sunuyor. Akıllı telefonlar arasında bu artık yavaş çekim konusunda bir standart haline geldi diyebiliriz. Yavaş çekim videoların tıpkı iOS işletim sisteminde olduğu gibi istenilen saniyeleri yavaşlatılabiliyor, istenilen bölümleri ise normal bırakılıyor. Aşağıdaki videoda bir salıncakta sallanan çocuğu görebilirsiniz. Görüntünün son derece başarılı olduğunu belirtelim.

Galaxy S7 yavaş çekim video örneği

Lenovo TAB3 10 Business ön inceleme