Galaxy S6 Plus Geliyor!

galaxy s6 plus geliyor

İsimsiz bir kaynaktan sızan fotoğrafta Samsung Galaxy S6’nın daha büyük bir versiyonu görüldü. Samsung Galaxy S6 Plus olarak adlandırılacağı düşünülen telefonun detayları haberimizde.

galaxy-s6-plus-geliyor-buyuk

Geçtiğimiz Mart ayında lanse edilen Samsung’un 2015 yılı amiral gemileri Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modellerine bir yenisi daha ekleniyor. İsimsiz bir kaynaktan yayınlanan fotoğrafta Galaxy S6’nın daha büyük bir versiyonu görüldü. Yayınlanan fotoğrafta yapılan ölçümler, fotoğrafın yeni bir Galaxy S6 versiyonuna ait olduğu ortaya çıktı. Geçtiğimiz yılın Apple’ın Plus adı altında phablet kategorisine girişinin ardından Samsung tarafında da benzer bir yenilik bekleniyor.

Fotoğrafın incelenmesiyle arayüzdeki ikonların boyutu, Ana Ekran butonu ve kamera boyutunun büyüdüğü görüldü. Zaten arayüzde yanyana görünen 4 ikon var ancak 5. ikon için bir alan olduğu görülebiliyor. Fotoğrafın Galaxy S6 Plus adı altında yeni bir modele ait olduğu düşünülüyor. Galaxy S6 Plus’un 6 çekirdekli Snapdragon 808 yongasına, 5.5 inç boyutunda ekrana, Super AMOLED ekran paneline, kıvrımlı ekrana, 32 GB dahili depolama alanına, 16 MP arka ve 5 MP ön kameraya sahip olduğu tahmin ediliyor. Bu yeniliğin Eylül ayında düzenlenecek olan IFA 2015’te resmiyet kazanması bekleniyor.

Windows 10’un Fiyatı Belli Oldu