Galaxy S5 için Android 8.1 Oreo çıktı!

Galaxy S5 için Android 8.1 Oreo

Galaxy S5 için Android 8.1 Oreo sürümü LineageOS 15.1 ile geldi. Eğer Galaxy S5 sahibiyseniz, LineageOS 15.1 ROM’u sayesinde telefonunuzu Oreo sürümüne yükseltebilirsiniz.

Samsung, bildiğiniz gibi Galaxy S5 ve Galaxy S5 Plus modelleri için güncelleme desteğini yıllar öncesinde kesmişti. Galaxy S5 sahipleri en son Android 6.0 Marshmallow güncellemesini almıştı. Bugün ise Lineage ekibi sayesinde Galaxy S5 için Android 8.1 Oreo güncellemesi kullanabilir duruma geldi.

Galaxy S5 için Android 8.1 Oreo LineageOS 15.1 ile geldi

LineageOS 15.1 ROM‘u sayesinde; OnePlus One, Oppo Find 7A, Oppo Find 7s, Galaxy S5, Galaxy S5 Plus ve Huawei Ascend Mate 2 modelleri Android 8.1 Oreo sürümüne kavuşuyor. Stabilitesi ile olduğu kadar performansı ile de dikkat çeken LineageOS, yeni sürümü ile daha güvenli ve daha hızlı bir Android deneyimi sunuyor.

Galaxy S5 için Android 8.1 Oreo

Eğer Android’e ROM yükleme konusunda daha önce tecrübeniz varsa; LineageOS 15.1 sürümünü buradan indirebilirsiniz. Sitenin sol tarafında yer alan bölümünden telefonunuza uygun ROM’u seçmeyi unutmayın. Eğer telefonunuz ile uyumlu olmayan bir ROM’u yüklemeye kalkarsanız, telefonunuzu Brick olur ve Odin ile orijinal ROM’u flaşlamadan açılmaz.

General Mobile GM 8 için Android 8.1 Oreo çıktı!

ROM yükleme işlemine geçmeden önce tüm bilgilerinizi ve belgelerinizi yedeklemenizi şiddetle öneriyoruz. Yaşanacak bir aksilikte tüm verilerinizi kaybedebilirsiniz. Bu modeller eski olduğu ve garantisi bittiği için, ROM yüklemenizde bir sakınca bulunmadığını belirtelim.