Galaxy S21 Ultra tasarımı ortaya çıktı!

galaxy s21

Samsung’un yeni amiral gemisi modeli S21 Ultra’nın tasarımı ortaya çıktı. İşte Galaxy S21 Ultra tasarımı.

Akıllı telefon pazarında lider konumda yer alan Samsung önümüzdeki yılın hemen başında yeni amiral gemisi modellerini tanıtacak. Geçtiğimiz gün Samsung’un yeni S serisini 2021 Ocak ayında düzenleyeceği etkinlikte tanıtacağı ortaya çıkmıştı.

Bu sızıntının üzerinden çok geçmeden Güney Koreli üreticinin yeni amiral gemisi modelinin tasarımı da ortaya çıktı.

Samsung’un Ocak ayında tanıtacağı S21 Ultra modelinin sızdırılan görseline aşağıdan göz atabilirsiniz.

Açık konuşmak gerekirse S21 Ultra tüm hatlarıyla kısa süre önce satışa çıkan Note 20 Ultra’yı andırıyor. Sanırız S21 Ultra’da eksik olan tek şey S-Pen olacak.

Galaxy S21 Ultra, Note 20 Ultra’nın aynısı

Hatırlanacağı üzere Note 20 Ultra’da da benzer bir kamera kurulumu yer alıyordu. Fakat bu kamera kurulumununun ihtişamlı görünümüne rağmen DxOMark’ta 10. sırada kendisine yer bulabilmesi hayal kırıklığına neden olmuştu.

Genel olarak bakıldığında Note 20 Ultra’nın başarılı bir telefon olduğu söylenebilir. Tasarımı da zaten beğeni toplamıştı. Bu bağlamda S21 Ultra’nın da tasarım açısından beğenileceğini söyleyebiliriz. Fakat burada ufak bir nüans bulunuyor.

Note 20 Ultra kamera özellikleriyle pek tatmin edici değildi. Dolayısıyla Samsung’un yeni S modellerinde daha gelişmiş bir kamera modülü kullanması gerekecek.

Güney Koreli şirket son birkaç yıldır kamera tarafında beklentileri tam anlamıyla karşılayamadı. Belki bu durum S21 modelleri ile son bulur.

Samsung Galaxy S21 tanıtım tarihi belli oldu