Galaxy S21 Ultra 16.500 TL’ye çok satabilir mi?

Samsung telefon

Samsung’un geçtiğimiz günlerde tanıttığı Galaxy S21 Ultra 16.500 TL’lik uçuk fiyatıyla Türkiye’de başarılı olabilecek mi? İşte bu sorunun yanıtı.

Samsung geçtiğimiz günlerde düzenlediği Unpacked etkinliğiyle yeni nesil S serisi modellerini tanıtmıştı. Bu modeller içerisinde en çok merak uyandıran ise S21 Ultra olmuştu. S21 Ultra kamera yetenekleri ve fiyatıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Peki bu telefon ülkemizde ciddi anlamda başarılı olabilecek mi? Çünkü Samsung, S21 Ultra’nın Türkiye fiyatını 16.500 TL olarak açıkladı. Evet yanlış okumadınız 16.500 TL.

Bu günümüz şartları için gerçekten hayli uçuk bir etiket. Bilindiği üzere Samsung genel olarak Türkiye için özel bir fiyat prosedürü uyguluyordu. Fakat S21 Ultra’nın fiyatı her anlamda yüksek tutuldu. Peki 16500 TL’lik bir telefonun ülkemizde başarılı olması ne kadar mümkün?

galaxy s21 ultra

Galaxy S21 Ultra 16.500 TL’lik fiyatıyla başarılı olabilir mi?

Açık konuşmak gerekirse pek de mümkün değil diyebiliriz. Zira pek çok kişi Samsung S21 Ultra’ya o parayı verene kadar iPhone almayı tercih edecektir.

Çünkü S21 Ultra çok değil birkaç ay sonrasında 15.000 TL’nin bile altında fiyatlardan satılmaya başlayacaktır. Buna kesin gözüyle bakabiliriz. Ayrıca bu telefonun ikinci elde karşılığı olmadığı da ortada. En azından iPhone’un ikinci elde bir şekilde karşılığı var. Elbette yine de karar kullanıcıların. Fakat mantıklı düşünmek gerektiğini de unutmayalım.

Apple iPhone 13 ismini değiştirebilir! İşte tüm detaylar