Galaxy Note10 fiyatı belli oldu

Galaxy Note 10 özellikleri

 Samsung’un önümüzdeki Ağustos ayında tanıtacağı Note serisinin yeni modelleri ne kadar satılacak? İşte Galaxy Note10 fiyatı ve konu hakkındaki diğer detaylar.

Hali hazırda akıllı telefon sektörünün zirvesinde yer alan Samsung, önümüzdeki ayın hemen başında Note serisinin yeni modellerini tanıtacak. Şimdiye kadar yeni Note modelleri ile ilgili pek çok söylentiye tanıklık ettik. Sızdırılan son raporlarla birlikte Galaxy Note 10 fiyatı da ortaya çıkmış oldu.

Samsung’a yakın bilgilerden sızdırıldığı iddia edilen rapora göre, Note10’un Avrupa’daki başlangıç fiyatı 999 euro olarak belirlendi. Hatırlanacağı üzere S9+’ın başlangıç fiyatı da 999 euro’dan başlıyordu. Galaxy Note10+ ya da Note10 Pro ismiyle satışa sunulacak olan premium modelin ise 1149 euro’luk başlangıç etiketine sahip olacağı iddia ediliyor. Her iki modelde de temel depolama alanı 256GB olacak.

Galaxy Note10 Türkiye fiyatı ne olacak?

Elbette şunu da dip not olarak hatırlatmamız gerekiyor. Her iki modelde de depolama alanı yükseldikçe fiyat etiketi de yukarı yönlü artacaktır. Muhtemelen Note10’da 256GB ve 512GB’lık, Note10 Pro’da ise ek olarak 1TB’lık depolama da olacaktır.

Elbette bu noktada bizleri asıl ilgilendiren detay Galaxy Note10 Türkiye fiyatı. Malum, Bu yılın ilk çeyreğindeki S10+ Türkiye’de 7500TL’lik etiketle satılmıştı. Dolayısıyla Note10’un da aynı kalibrede yer alması şaşırtıcı olmaz. Elbette yine de bekleyip göreceğiz.

1500 TL altına alabileceğiniz en iyi akıllı telefonlar için tıklayın