Galaxy Note FE sürpriz bir özellik ile gelecek!

samsung galaxy note 7

Samsung’un geçtiğimiz sene toplattığı Note 7 modellerini, yenileyerek ortaya çıkardığı Galaxy Note FE modeli sürpriz bir özellik ile birlikte gelecek. İşte detaylar.

Samsung geçtiğimiz sene yaşadığı Note 7 fiyaskosunun yaralarını sarmaya hazırlanıyor. Bilindiği üzere Güney Koreli şirket kısa süre önce geri toplattığı Note 7 modellerini yenileyerek tekrardan satışa çıkaracağını açıklamıştı. Yenilenmiş Note 7 modelleri ilk başlarda Note 7R ismi ile lanse edilse de şu aralar Galaxy Note FE olarak çağırılıyor. Gerçi bu konuda da netleşmiş bir bilgi yok. Samsung henüz bu konu ile ilgili net bir açıklama yapmış değil.

Telefonun tam ismi bile netleşmemiş olmasına karşında, Note FE’nin çıkış tarihi şimdiden kesinlik kazanmış durumda. Güney Kore kaynaklı habere göre Galaxy Note FE, 7 Temmuz’da raflardaki yerini alacak. Normalde telefonun Haziran içerisinde satışa sunulması planlanıyordu. Fakat Samsung’un Güney Kore’de 300.000 adet yerine 450.000 adetlik bir stokla satışa çıkma kararı üzerine, çıkış tarihi 7 Temmuz olarak güncellendi.

Genel kanı 450.000’lik stoğun da 1 gün içerisinde tükenebileceği yönünde. Zira Galaxy Note FE, Güney Kore’de 618 dolarlık bir fiyata sahip olacak. Bu Note 7’nin ilk satış fiyatı ile kıyaslandığında hayli düşük diyebiliriz. Üstelik Samsung’un Note FE kullanıcılarına bir de sürprizi olacak. Samsung’un yeni kişisel sesli asistanı Bixby, Galaxy Note FE’de ön yüklü olarak gelecek. Bixby, Korece’yi desteklediği için bu durumun telefon satışlarına olumlu yönde katkı sağlaması bekleniyor.