Galaxy Note 7,ABD’deki Tüm Havayollarında Yasaklı!

galaxy note 7 yanma 1

Samsung’un eski alametifarikası, şimdiki faciası, Amerika Birleşik Devleti hava sahası içindeki Galaxy Note 7 tüm havayollarında yasaklandı. Söz konusu modelle hava alanına kişiler, uçağa yaklaşmayı bırakın; misafir salonundan dahi geçemeyecek.

Amerika Birleşik Devletleri Hükümet Yetkilileri, eşine az rastlanan ama empati yaptığımızda, fazlasıyla hak verdiğimiz bir karara imza attı. Bundan sonra üstünde Galaxy Note 7 bulunan kişiler, değil uçak; hava alanına dahi giriş yapamayacak.

Samsung, sadece birkaç gün önce yaptığı açıklamada tüm Galaxy Note 7 modellerini geri çekeceğini ve müşteriler ise, daha önce alınan bedelin, taraflara iade edileceğini duyurmuştu.

galaxy-note-7.jpg

Çarşamba günü ise Güney Koreli teknoloji devi, halihazırdaki tüm Galaxy Note 7 kullanıcılarına akıllı telefonlarını kapatmalarını; hatta pilini çıkarmaları yönünde salık vermişti. Bu bağlamda, Amerikan Federal Uçuş Dairesinin kararı bize hiç de sürprizmiş gibi gelmedi. Hatta oldukça yerinde olduğunu söyleyebiliriz.

Güney Koreli teknoloji devinin, ciddi bir prestij kaybettiği ve bu kaybedilen prestiji uzun yıllarca geri alamayacağı aşikar.

Xbox One Uyumlu Oyunlar Güncellendi!