Hong Kong’ta Galaxy Note 7 Serbest Ama Dikkat!

galaxy note 7 2

Samsung Galaxy Note 7 satışları, dünyanın neredeyse tüm ülkelerinde yasaklansa da, Hong Kong’ta hala serbest. Olur da yolunuz Uzak Doğu’ya düşerse, bu uygun fiyatlı ama evinizi alevler içerinde bırakabilecek cihazlardan sakının.

Hong Kong akıllı telefon piyasası Güney Kore, Japonya ve Çin’den gelen teknolojilere kucak açmakla övünür. Ne var ki Hong Kong’un son hamlesi akıllara durgunluk verecek türden.

galaxy note 7

Güvenlik gerekçesiyle Amerika Hava Yolları Kuruluşlarına kabul edilmeyen, hatta lüks bir S.U.V aracın yanmasına vesile olan Galaxy Note 7, Samsung tarafından tüm dünyada geri çağırma ve en sonunda para iade veya muadil bir modelle değiştirme operasyonuna maruz bırakılmıştı.

Ne var ki Hong Kong temelli pek çok şirket, Galaxy Note 7 satışlarına devam ediyor. Doğrusunu söylemek gerekirse, çok ucuz fiyatla pazarlanan söz konusu modeller; insanları hem maddi hem de manevi olarak zora sokuyor. Müthiş teknik yeteneklerine hatta 64 GB’lık dahili saklama alanına rağmen, Note 7’i satın almak hiç de akıl karı değil. Üzülerek söylemek isteriz ki, çok sayında kullanıcı “yangın tehlikesini” umursamıyor.

Samsung Şimdi Ne Yapacak?

Samsung Galaxy Note 7, modeline göre yaklaşık 400 dolar talep ediyor. Bu rakam da, orijinal satış fiyatının üçte birine tekamül ediyor.

Ne kadar ucuzu olursa olsun, güvenliğinizi düşünürseniz hiçbir şekilde bu cihazı satın almanızı önermiyoruz. Ne de olsa Hong Kong!u ziyaret eden pek çok sayıda Türk iş adamı mevcut.

Watch Dogs 2’nin Sistem Gereksinimleri Belli Oldu!