Bazı hava yolu şirketleri uçakta Galaxy Note 7 kullanımına yasak getirdi

samsungggg

Bu yıl Samsung tarafında adeta bir şok yaşatan Galaxy Note 7 modellerindeki sorun şimdi de hava yolu şirketlerinin engeline takıldı. Cihaz üç farklı hava yolu şirketi tarafından yasaklandı.

Hatırlanacağı üzere 35 adet cihazda yanma sorunu ortaya çıkmış ve bunun ardından tüm Galaxy Note 7 cihazlar geri çağrılmıştı. Bu olay tahmin edileceği üzere yüksek bir maliyete neden oldu Güney Kore merkezli üretici için. Ve tüm  bunların yanına bir yenisi daha eklendi. Ürün üç farklı hava yolu şirketi tarafından yasaklandı.

Bu yasaklayan şirketler Avustralyalı Jetstar, Qantas ve Virgin Australia hava yolu şirketleri olarak sıralanıyor. Alınan kararda uçak içinde Galaxy Note 7  ürünlerin çalıştırılmasını ve şarja takılmasına yasak getirildi. Kararın uçuş güvenliği için olduğunu ve en kısa sürede hayata geçirildiği belirtildi.

Sonuç olarak tüm bu gelişen olumsuz olaylar mali olarakda Samsung firmasını etkilesede, en önemlisi marka değerine oldukça olumsuz bir bakış açısı gelecek olması daha önemli gibi gözüküyor.

EPSON’DAN YENİ FULL HD MOBİL PROJEKTÖR: EB-U04