Galaxy A90 Geekbench testinde göründü!

Galaxy A90

Samsung’un üst segmentte yer alacak olan telefonu Galaxy A90 Geekbench testinde görüntülendi. Bakalım Galaxy A90 Geekbench’ten kaç puan aldı?

Samsung’un sevilen A serisi ailesine uzun zamandır yeni üye ekleyeceği söyleniyordu. Galaxy A90 olarak isimlendirilecek olan bu model, A serisinin en güçlü telefonu olacaktı. Merakla beklenen telefon bugün performans testi uygulaması olan Geekbench’te ortaya çıktı.

Geekbench’in tek çekirdek bölümünden 3458 puan ve çoklu çekirdek bölümünden 10852 puan almayı başaran telefon, bu skorları ile oldukça dikkat çekiyor. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 855 yonga setinden alması beklenen telefonda 6 GB RAM yer alacak.

4G ve 5G olmak üzere iki farklı varyant ile gelecek olan telefon, kutusundan Android 9.0 Pie ile çıkacak ancak kısa süre sonra Android Q güncellemesini de alacak. Amiral gemisi telefonlara kafa tutacak olan bu model, kamerası ile de çok konuşulacak gibi görünüyor.

Telefonun arka bölümünde 48 Megapiksel + 12 Megapiksel + 5 Megapiksel çözünürlüğünde üçlü kamera kurulum yer alacak. Söylenene göre bu arka kamera ön tarafa da dönebilecek.

Galaxy Note 10 basın görselleri yayınlandı!

6.7 inç Full HD Plus Infinity-U Süper AMOLED ekran ile gelecek olan telefonun önümüzdeki Eylül ayında resmi olarak tanıtılması bekleniyor.

Galaxy A90 Geekbench