Galaxy M51 Türkiye fiyatı ne kadar olacak

Samsung Galaxy M51 3

Geçtiğimiz günlerde resmiyet kazanan Galaxy M51 modelinin Türkiye fiyatı da ortaya çıkmaya başladı. İşte detaylar.

Samsung 7000 mAh bataryasıyla dikkatleri üzerine çeken M51’i geçtiğimiz günlerde tanıtmıştı. Hatırlanacağı üzere hali hazırda ülkemizde satışta olan M31 modelinde de 6000 mAh’lık devasa bir pil yer alıyordu. M51 ise bu bataryanın üzerine biraz daha koyarak 7000 mAh’lık pille gelecek.

Peki gelelim bizleri asıl ilgilendiren kısma. Samsung Galaxy M51 modeli için nasıl bir fiyat çizelgesi belirledi? Şimdilik Hindistan’da satışa çıkan modelin hali hazırdaki fiyatı 285 euro civarlarında. Hatırlanacağı üzere M51’in Almanya fiyatı 360 euro olarak lanse edilmişti. Yani arada önemli bir fark bulunuyor.

Galaxy M51

Elbette bizi ilgilendiren temel detay telefonun Türkiye fiyatının ne kadar olacağız. Malum ülkemizdeki vergiler yüzünden akıllı telefon fiyatları uçmuş durumda. Yani euro bazında da baksak M51 Türkiye fiyatı hem Almanya’nın hem de Hindistan’ın üzerinde olacaktır.

İşte Galaxy M51 Türkiye fiyatı

Hali hazırda Samsung M51’in Türkiye fiyatını açıklamış değil. Lakin genel görünüm telefonun fiyatının 4500 TL’den az olmayacağı yönünde. Keza artık yurt dışında 140 euro olan modeller bile ülkemizde 2600 TL’den satılmaya başlandı. Yani abuk subuk bir kur uygulaması söz konusu. Elbette bu uygulamada ağır vergilerin rolü de inkar edilemez. Sonuç olarak Galaxy M51’in Türkiye fiyatının 4500 TL seviyesinin altında olmasını beklemek biraz hayal kırıklığına yol açabilir. Zaten 3000 TL seviyelerine gelirse bu cihaz muazzam bir seçenek olacaktır.

Galaxy Z Fold2 tanıtıldı! İşte özellikleri