Galaxy J5 (2017) için Android Pie güncellemesi çıktı!

Galaxy J5 (2017) için Android Pie

Samsung sürpriz bir şekilde Galaxy J5 (2017) için Android Pie güncellemesini yayınladı. Bu güncelleme ile telefona One UI arayüzü bile ekleniyor.

Android güncellemeleri konusunda bir dönem çok eleştirilen Samsung, bu kötü namından 2019 yılı içerisinde kurtulmak için başarılı işlere imza atmıştı. Neredeyse tüm üst ve orta segmenti Android 9.0 güncellemesi ile buluşturan Güney Koreli firma, bugün sürpriz bir şekilde 2017 yılında satışa sunulan Galaxy J5 2017 için Android 9.0 güncellemesini yayınladı.

Samsung’un yeni arayüzü olan ve şimdiye kadar ki en başarılı arayüz diyebileceğim One UI, bu güncelleme ile telefona ekleniyor. Ağustos ayı Android güvenlik güncellemelerini de barındıran bu sürüm ile telefon performansında artış sağlanıyor. Sistemde yaşanan sorunları da çözen Samsung, bu güncellemeyi şimdilik sadece Rusya’da yayınlamış durumda.

Samsung Galaxy A91 kamerası ile fark yaratacak!

OTA üzerinden yayınlanan güncellemenin ilerleyen günlerde aralarında Türkiye’nin de dahil olduğu diğer Avrupa ülkelerinde de sunulacağını düşünüyoruz. Ülkemizde 1.400 TL civarında satılan bir telefonun Android 9.0 Pie güncellemesini alması oldukça sevindirici. Samsung umarız diğer giriş ve orta segment modellerine de bu güncellemeyi sunar.

Galaxy J5 (2017) için Android Pie