Galaxy F Geliyor

Galaxy F

 Galaxy’ nin amiral gemisi olan S modellerinin plastik malzemeden üretilmesinden şikayet edip, sırf bu nedenle Galaxy S serisini tercih etmeyen kullanıcılara müjdeli haber. Galaxy F serisi geliyor.

 Güney Kore’nin haber sitelerinden ETNews, Samsung’un malzeme kalitesini üst seviyeye çıakrtacağı bir seriye odaklandıklarını, bu serinin de Galaxy F ailesi olarak adlandırılacağını öne sürdü.
2014’ün ilk dönemlerinde piyasaya sürülmesi beklenen Galaxy F serisi, metal alaşımdan oluşan kasası ve üst seviye materyalleriyle dikkat çekmeyi hedefliyor. Optik İmaj Sabitleme teknolojisini kullanan 16 Megapiksel kamera ile taçlandırılacak olan bu cihazlarda yenilenen Exynos Octa çipsetini kullanması bekleniyor.

Galaxy F
Samsung Galaxy F
 Optical Image Stabilization (OIS) teknolojisinin kullanılacağı 16 Megapiksellik bir performans sunan ana kameranın, Galaxy Note 3 yerine bu modellerde görüleceğine dair söylentiler bulunuyor. OIS (Optik Görüntü Sabitleme) teknolojisi, daha kısa bir sürede kare yakalayabilme özelliği sayesinde, kayan, net olmayan veya bulanık  fotoğraflar artık istenilse bile çekilemeyecek. 4+4 çekirdekli Exynos 5 Octa işlemcilerin kullanılacağı bilinen Galaxy F serisinde, telefonun soğutması ise dış kasa ile sağlanacak.