Galaxy Buds ile uygulama çökmeleri yaşanıyor

g2

Samsung Galaxy Buds serisi etkileyici özellikleri ile beraber konfor içinde harika bir ses deneyimi sunarken, kulaklıklar hakkında son günlerde çok sayıda şikayet geldi.

Galaxy Buds zengin özelliklere sahip uygulamalar ile akıllı telefon ile entegre bir şekilde çalışıyor, son zamanlarda ise birçok kullanıcı cihazlarını kullanırken uygulama çökmeleri yaşadığı ile ilgili şikayetlerde bulundu.

 Galaxy Buds

Galaxy Buds ve Buds Pro sahipleri, birkaç gün boyunca uygulama çökmeleriyle boğuşmak zorunda kaldı. Samsung’un müşteri forumlarında ve Reddit’te her iki modelle ilgili olarak kilitlenen uygulamalar hakkında çok sayıda şikayet var. Sorunlar, cihaz kullanımda değilken bile yaşanmaya devam ediyor. Sorunun genel olduğu ve akıllı telefona özel olmadığı gözlemleniyor. Bu yaygın hatanın Galaxy Watch4 eklentisini de etkilediği bildiriliyor. Telefonlarında hem Galaxy Buds hem de Watch4 uygulamaları yüklü olan kullanıcılar için işler çok daha kötü olduğu söyleniyor.

Bir sonraki Samsung güncellemesinin aksaklığı çözmesi bekleniyor. Forumdaki bir moderatör, bir güncellemenin sorunu çözeceğini ve yakında geleceğini söylüyor. Bu arada moderatör, uygulamanın en son sürümünün (sürüm 4.1.22051251) telefonunuza yeniden yüklenebileceğini tavsiye ediyor. Kullanıcılar öncelikle yakındaki cihazların izninin verilip verilmediğini kontrol etmesi gerektiği söyleniyor.

Yeni Galaxy A23 5G için bilgiler gelmeye devam ediyor