Galaxy A için Marshmallow güncellemesi geliyor!

galaxy a 2016

Samsung Galaxy A serisi için Android 6.0 Marshmallow sürümü görüntülendi. Yeni telefonlara yeni Android sürümü geliyor.

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung, Galaxy A serisini 2016 yılında güncelledi. Ülkemizde de satışa çıkan yeni Galaxy A serisi kutusundan Android Lollipop ile çıkıyordu. Şimdi ise bu seriden bir modele sahip olan kullanıcılar için güzel bir haberimiz var.

Galaxy A için Marshmallow güncellemesi geliyor!

Orta segmentin en iddialı modellerine ev sahipliği yapan Galaxy A serisi önümüzdeki haftalarda Android 6.0 Marshmallow sürümü ile tanışacak. Galaxy A3, Galaxy A5 ve Galaxy A7 modellerinin kısa bir süre içerisinde bu güncellemeyi alması bekleniyor.

Ülkemizde satışı olmasa da Galaxy A9 ve Galaxy A9 Pro modellerine de benzer şekilde güncelleme bekleniyor. SamMobile tarafından paylaşılan haberde bir adet de görsel bulunuyor. İddia, Samsung’un yeni sürüm ile Wi-Fi sertifikası almaya çalışırken ortaya çıkıyor. İlgili ekran görüntüsünü haberimizin altında bulabilirsiniz.

Galaxy A3 haricindeki diğer Galaxy A serisi modellerde parmak izi okuyucu sensör ve NFC desteği dolayısıyla Samsung Pay mobil ödeme sistemi uyumluluğu bulunuyor. Dolayısıyla bu cihazda firmanın en önemli orta segment modellerinden. Güncellemenin ülkemizde ne zaman dağıtıma çıkacağı henüz belli değil.

galaxy-a-marshmallow

Android için en iyi ofis uygulamaları!