Friends hayranları ünlü oyuncunun cenazesinde toplandı

Friends dizisinin sevilen oyuncusunun anı kitabı yürekleri burktu

Friends hayranları sevilen oyuncunun cenazesinin ardından gözyaşlarına boğuldu. İşte tüm detaylar.

Friends dizisi yediden yetmişe hayrana sahip, ve şimdi dizinin hayranları oyuncunun cenazesinde toplandı. Oyuncular ad Matthew Perry’nin cenazesi için yeniden bir araya geldiğinde Friends hayranları derinden etkilendi. Chandler Bing’i canlandıran 54 yaşındaki aktör 28 Ekim’deki ölümünden beş gün sonra, sitcom yıldızı arkadaşları Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc ve David Schwimmer, Perry’nin defnedildiği Los Angeles’taki bir mezarlıkta toplandılar.

Friends hayranları ünlü oyuncunun cenazesinde toplandı

Üzücü yeniden bir araya geliş, Hollywood aktörlerinin yaşadıkları “yıkımı” gözler önüne serdi. Dizide beraber rol aldığı set arkadaşları: “Hepimiz Matthew’un kaybından dolayı son derece perişan durumdayız. Biz sadece oyuncu arkadaşından daha fazlasıydık. Biz bir aileyiz. Söylenecek çok şey var ama şimdi bu anlaşılmaz kaybın yasını tutmak ve sindirmek için biraz zaman ayıracağız. Zamanla, elimizden geldiğince daha fazlasını söyleyeceğiz. Şimdilik düşüncelerimiz ve sevgimiz Matty’nin ailesiyle, arkadaşlarıyla ve onu dünya çapında seven herkesle birlikte” ifadelerini kullandı.

Hayranlar da üzüntülerini sosyal medya üzerinden paylaştı. “Artık altısı da bir daha asla bir araya gelemeyecek” ifadeleri ile üzüntülerini dile getiren hayranlar aktörün ölümünü bir dönemin sonu olarak nitelendirdi. Edinilen bilgiye göre Perry’nin babası John Bennett Perry ve üvey babası Keith Morrison da cenazede hazır bulundu. Perry’nin resmi ölüm nedeni hâlâ araştırılıyor ancak jakuzide bulunduktan sonra boğularak öldüğü düşünülüyor. Aktör, Friends dizisinin 10 sezonunun tamamında Chandler’ı canlandırdı. Ölümü, eğlence dünyasından ve ötesinden çok sayıda saygı duruşuna yol açtı.

xAI sohbet robotu yalnızca X Premium+ abonelerinin kullanımına sunulacak