Fortnite güncellemesi büyük bir sorun yarattı

Fortnite güncellemesi yeni

Her seferinde farklı imkanlar sunan fortnite güncellemesi bu sefer büyük bir soruna neden oldu. Pek sevilmeyen bir fortnite eşyası güncelleme ile birlikte geri getirildi. İşte haberimizin detayları.

Oyunun en sevilen eşyalarından biri olan trambolin, Fortnite v11.50 güncellemesi ile birlikte oyuna tekrardan gelmeyi başarmıştı. Hayal gücünün kullanılarak bazı imkânsız yerlerden çıkmaya imkan tanıyan bu eşya, bir süredir oyunda yer almadı. Elbette bu aparatın oyuna tekrardan eklenmesi, pek çok oyuncu tarafından memnuniyetle karşılanmıştı. Ancak bu yeni ekleme ile birlikte, bazı sorunlar ortaya çıktı.

Fortnite güncellemesi trambolin sorunu yarattı

Bu trambolin, genellikle herhangi bir savaşın ortasına dalmak, pozisyon değiştirmek veya fırtınadan kaçmaya yarıyordu. Ayrıca ‘Launch pad’ olarak da bilinen bu aparat, bir oyuncunun üzerine atladıktan sonra gökyüzüne uçmasını ve planörleri kullanarak gözden kaybolmasına olanak tanıyordu.

Fortnite güncellemesi

Bu eşya, yere bir kere yerleştirildikten sonra oyun sona erene kadar sınırsız sayıda kullanma imkanı sunuyor. Ayrıca gelen bazı videolarda trambolinin her zamankinden biraz daha farklı çalıştığı gözlemlendi. Ancak gerçekleşen bir aksaklığı Reddit üzerinden paylaşan Fortnite oyuncusu, trambolini bir nesnenin üzerine yerleştirilmesi ile bazı problemler ortaya çıktığını söyledi. Normalde yerleştirildiği noktadaki nesneyi kırması gereken trambolin öyle yapmadı.

Trambolinin içinden nesne geçti ve bu durum oyuncunun nesneyi yok etmesine neden oldu. Ancak o nesneyi yok etmekle uğraşırken başkaları da onu öldürdü. Fortnite oynarken sizler de böyle bir sorun yaşadınız mı? Deneyimlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Bulut oyun servisi Nvidia GeForce Now Türkiye’de kullanıma sunuldu!