Ford’un S-MAX ve C-MAX Bombaları Patladı!

Ford S

Ford, Paris Otomobil Fuarı’nda sportif aktivite aracı olarak tanımladığı S-MAX’ın tamamen yeni neslini tanıtırken, Ford’un yeni tasarım diline uyarlanan yeni C-MAX ve Grand C-MAX de ilk defa kamuoyu önüne çıkıyor.

Avrupa pazarına uyarlandıktan sonra ilk defa tanıtılan Yeni Edge ve Yeni Mustang’in yanısıra, Focus ST ve Focus ST Dizel de Ford’un dünya lansmanlarını oluşturuyor.

YENİ S-MAX

Yansımayı önleme özellikli uzun farlara sahip “Ford Dinamik LED Farlar”ın ilk kez sunulacağı Ford modeli olan S-MAX, sınıfında Çarpışma Önleme Sistemi’ni ilk olarak sunan model konumunda. Stil sahibi ve akıcı hatlarla şekillendirilen Yeni S-MAX’ın dinamizmi ön planda tutan iç mekanın veya 7 kişilik oturma seçenekleri tercih edilebilirken, ikinci ve üçüncü sıradaki koltuklar tamamen zemine katlanabilmeleri ile de sınıfında benzersiz bir ergonomi sunuyor. 32 farklı kombinasyonda katlanabilen koltuklara sahip iç mekanda Ford’un Aktif Masaj fonksiyonuna sahip ve segmentinde ilk kez sunulan ısıtmalı ve soğutmalı Ford “Multi- Contour” Koltukla mevcut. Yeni S-MAX, 1.5 litre 160 PS EcoBoost benzinli, 2.0 litre 240
PS EcoBoost benzinli ve 2.0 litre TDCI 180 PS turbo dizel motorlarla sunulacak.

Ford S Max Vignale Concept 0

C-MAX ve Grand C-MAX

Yeni C-MAX ve Grand C-MAX, Ford’un yeni cesur tasarım diline uygun trapezoid ızgarası ve LED’li gündüz farlarını da kapsayan aydınlatma grubu ile dikkat çeken yeni yüzüyle Paris’te dünya lansmanını gerçekleştiriyor. C-MAX modelleri, akıllı bagaj kapağı ile donatılarak sınıfında bir ilki gerçekleştiriyor. Yeni C-MAX ve Grand C-MAX’te ayrıca paralel park yanında dikey olarak park etmeye de imkan tanıyan Gelişmiş Otomatik Park Sistemi ve 50 km/s’ye kadar hızda çalışan geliştirilmiş Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi sunuluyor.

Yeni Edge ve Yeni Mustang de Focus ST ile birlikte galeride diğer öne çıkan modeller oldu.

Bentley’den Yeni Mulsanne Speed