Firefox yeni gizlilik özellikleri büyük beğeni kazanacak

Firefox yeni gizlilik özellikleri

Firefox yeni gizlilik özellikleri tahmin edilenden çok daha fazla beğeni kazanacak gibi görünüyor. Dünyanın en büyük platformları içerisinde yer alan Mozilla ilginç bir yöntem deniyor.

Güven kazanmayı başaracağı düşünülen Firefox yeni gizlilik özellikleri sonunda kullanıcılarla paylaşılıyor. Bu özellik çoklu hesap kapsayıcı eklentisi ile gelecek. İş ve kişisel tarama geçmişleriniz gibi birçok tarayıcı profilini bu yeni eklenti sayesinde ayrı tutmanız mümkün olacak. Mozilla VPN hizmeti bunu sağlayacak bir özellik getiriyor.

Normalde tarayıcı geçmişinizi tek bir çatı altında tutmanız gerekiyordu. Yani ayrı ayrı bir şekilde geçmişinizi tarayıcıda bulundurmak mümkün değildi. Ancak yeni depolama yeteneği ile birlikte artık farklı çevrimiçi oturumlar farklı şekillerde depolanabilecek.

Firefox yeni gizlilik özellikleri

Firefox tarafından getirilen bu yeni özellik büyük bir gizlilik sağlayacak gibi görünüyor. Elbette gizlilik denilince akıllara genellikle Safari tarayıcı geliyor. Mozilla iyi bir rekabet sağlayabilmek için tüm gücünü kullanıyor. Bazı kullanıcılar tarafından Firefox gizliliğe önem veren bir platform olarak görülüyor.

Firefox yeni gizlilik özellikleri

Mozilla tarafından yapılan yeni duyuruda çoklu hesap kapsayıcı eklentisinin Mozilla VPN ile kullanılabileceği kesinleşti. Farklı profillerin konumunu gizlemek istiyorsanız bu eklentiyi VPN ile kullanmak çok daha etkili olacaktır. Böylece çevrimiçi hesapların her birisi farklı bir sunucuya bağlanacak.

Metaverse internette sapıklık yapılmasına neden olabilir: Taciz vakaları artıyor

Firefox yeni gizlilik özellikleri iş hayatı ve kişisel yaşamı birbirinden ayırmak isteyenler için son derece ideal. Böylece gizlilik üst seviyelere kadar çıkacak. Bu yeni özelliğin tüm kullanıcılara kademe kademe dağıtılması amaçlanıyor. Gelişmeler geldikçe aktarmaya devam ediyoruz.