Facebook Önemli Bir Özelliği Devreye Aldı

facebook 1 2

Facebook yeni özelliğiyle birlikte istemediğiniz şeyleri göstermeyi bırakıyor. Ülkemizde de aktif olarak kullanılabilen özellik pek çok kullanıcı için yararlı olacaktır.

Facebook ‘Bir Süreliğine Gösterme Özelliği’ni Devreye Aldı

Dünyanın en büyük sosyal ağı olan Facebook’un yeni devreye aldığı özellik sayesinde bir süreliğine paylaşımlarını görmek istemediğiniz sayfaları ya da hesapları işaretleyebileceksiniz. Takip etmek istediğiniz, ancak belli dönemde paylaştığı gönderileri görmek istemediğiniz kişileri bu sayede işaretleyebileceksiniz. İşaretlediğiniz sayfalar ve kişiler, belirlenen süre boyunca Facebook akışınızda görünmeyecek.

Eylül ayında testleri başlayan özellik, artık herkes tarafından kullanılabilir durumda. Belli dönemlerde sürekli paylaşım yapan ve sizi rahatsız eden paylaşımları işaretleyebileceğiniz ‘Bir Süre Gösterme‘ özelliği, 30 gün boyunca akışınızın temiz kalmasını sağlıyor.

“Bir Süre Gösterme Özelliğiyle, kalıcı olarak takibi bırakmak veya arkadaşlıktan çıkarmak yerine 30 gün boyunca gönderileri görmeyi durdurmayı seçebileceksiniz. Böylelikle artık bu kişi, sayfa veya grupların gönderileri görünmeyecektir. Süre sona ermeden hemen önce ise sizi bilgilendireceğiz” açıklamasını yapan sosyal medya devinin özelliği anlattığı videoya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Videoda, bir arkadaşınızın kedileri çok sevdiğini ancak sürekli kedisiyle ilgili bir şeyler paylaştığı için onu sessize alabileceğiniz belirtilmiş.

SpaceX Önemli Bir İlke Daha İmza Attı