Facebook Messenger’a iOS 7 Makyajı

facebook logo

iOS 7’ye uyumlu uygulamalar arasına bir yenisi eklendi.

Apple’ın yeni işletim sistemi iOS 7’nin farklı yapısı sebebiyle uygulamalarını tamamen baştan yaratmak durumunda kalan firmalar yavaş yavaş iOS 7 uyumlu uygulamalarıyla boy göstermeye devam ediyor.

facebook logo

Facebook uygulamasını hızlıca iOS 7’ye uyumlu hale getiren Facebook yönetimi, Facebook Messenger’da bu hızını yansıtmamış ve uzun süredir eski arayüze sahip ve daha az kullanışlı uygulamayla hizmet vermeye devam etmek zorunda kalmıştı. Nihayet yeni gelen güncellemeyle birlikte uygulama yeni arayüzüne ve yeni yeteneklerine kavuştu.

Tamamen farklı bir arayüze sahip olan uygulamada aynı zamanda sesler de tamamen değiştirildi. Bir diğer yandan ise rehberimizdeki kişilerle Facebook Messenger üzerinden mesajlaşabilmemize olanak sağlandı. Böylece Facebook arkadaşınız olmasa bile  eğer uygulamayı kullanıyorsa listenizdeki arkadaşlarınızla iletişim kurabilirsiniz.

Eğer siz de yeni özelliklere sahip uygulamaya göz atmak istiyorsanız tek yapmanız gereken App Store’a gidrek uygulamayı cep telefonunuza indirmek.